Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Farmert őszre :D

2008.11.09

Divatos, strapabíró és mindennel jól mutat, mi az? Persze, hogy a farmer. Egy aktuális divat mely megváltoztatja a színeket és a szárakat, de ez a naci sosem megy ki a divatból.

Újra itt a csőnaci

 
 

 A lehető legkényelmesebb darabot válaszd - Fotó: Google

Ez a nagy visszatérő az idei szezonban. Igazán a vékony hölgyeknek áll jól, és legnagyobb előnye, hogy a nadrág szára könnyen belemegy a csizmába. Csinos és igényes viselet ehet egy magas sarkú cipővel pedig igazán szexis is.

  

Trapéz kedvencünk

 

Végre megint gondolnak a teltebb lányokra is. A bővebb szár ugyanis ügyesen kompenzálja a szélesebb derekat vagy popsit. Mivel nem olyan rég volt ez a fazon divat, szerencsére nem is kell mást tennünk csak a szekrény mélyére nyúlnunk. Magas sarkúval, csizmával, de lapossal is kész főnyeremény. Nagyszerűen kombinálható, sportos, és elegáns viseletet is varázsolhatsz belőle, minden csak a kiegészítőkön múlik.

 

Bőszáru lazaság

 
 

 Nem csak a lányoknak áll jól ez a ruhadarab - Fotó: Google

Ezt a fazont is hordhatod az idén. Ez már igazán laza, olykor túlságosan is fiús nadrág változat. De egy vagány csaj szekrényéből ez sem hiányozhat. Hidd el, nem lesz a külsőd slampos, főleg, ha megfelelő darabokkal válogatod össze. A nadrág bő szára miatt inkább szűkebb felsőket vegyél fel hozzá, vagy dögös pólókat. Nyugodtan viselheted magas, vagy akár lapos sarkú cipővel is.

 

Csak egyenesen

 

Ha a fentiek közül egyik sem jön be, természetesen nyugodtan hordhatod a jól bevált és most is nagyon tredni egyenes szárú nadrágodat. Szinte minden testalkatra megfelelő választás, de figyelj oda a koptatásra és a zsebek méretére. Igen sokat változtatnak a tükörben látott képen.

 
 

 Ma már mindenki talál a maga alkatának megfelelő szabású farmert
Fotó: Google

Nos, mivel most szinte minden típus újra divat, elég könnyű a választás. Légy kreatív, újíts, de tartsd szem előtt az alkati adottságaidat!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.