Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp ....

2008.07.30

Horoszkópok jellemzői egy kiscit másképpen....Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vízöntő : Jan. 20. - Feb. 18.
Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja rólad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat.

Halak : Feb. 19. - Márc. 20.
Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül nagy a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy szarcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal.

Kos: Márc. 21. - Ápr. 19.
Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi fasz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval...

Bika : Ápr. 20. - Máj. 20.
Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulldogtermészeted van és rengeteget dolgozol - a legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy egy csökönyös, makacs seggfej vagy. Beszéd közben hajlamos vagy a nyáladzásra és köpködésre. Hülye kommunista vagy.

Ikrek : Máj. 21. - Jún. 21.
Jó eszű és intelligens vagy. Téged azért szeret sok ember, mert biszex vagy. Hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj vissza szinte semmiért. Az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszőt... Egy olcsójános fattyú vagy. Az Ikrek megrögzötten dögönyöznek a vérfertozés mocskos tócsáiban.

Rák : Jún. 22. - Júl. 22.
Együttérző és megértő vagy mások problémáival, s ettől igazi balfék palimadár... Csak halasztgatod a dolgokat. Ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengődni és szart sem ér az életed. Csak Rákok vannak a dutyikban...

Oroszlán : Júl. 23. - Aug. 22.
Úgy gondolod, hogy született vezető vagy. A többiek úgy gondolják, hogy egy idióta barom vagy. A legtöbb Oroszlán erőszakos kötekedő. Hiú vagy és nem bírod elviselni az őszinte kritikát, az arroganciád pedig vérforraló. Az Oroszlánok tolvaj kurvapecérek, akik jobban szeretik a maszturbálást az igazi szexnél.

Szűz : Aug. 23. - Szep. 22.
Te vagy a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevőséged kiborítja a barátaidat és munkatársaidat. Hideg vagy, nincsenek érzelmeid és gyakran elalszol szex közben. A Szűzekbol jó politikusok és kerítők lesznek.

Mérleg : Szep. 23. - Okt. 22.
Te vagy a művész-típus - mert nem tudsz megbírkózni a valósággal. Ha férfi vagy, szinte biztosan buzi vagy. Esélyed egy jó álláshoz vagy a meggazdagodáshoz valahol nulla és mínusz ötmillió között... A legtöbb Mérleg nő kurva. Minden rohadt Mérleg nemi betegségben pusztul el.

Skorpió : Okt. 23. - Nov. 21.
Sunyin ravasz vagy és cseppet sem megbízható. A csúcsot azért fogod elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult beléd. A legmocskosabb rohadék vagy az egész zodiákusban - hála az égnek a legtöbb Skorpiót idejében kinyírják.

Nyilas : Nov. 22. - Dec. 21.
Lelkes vagy és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozol, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik beloled. A Nyilasok döntő többsége alkoholista és az emberek csak röhögnek rajtad. Értéktelen kis szarházi vagy.

Bak : Dec 22 - Jan 19.
Konzervatív vagy és fosol a kockázattól. Alapvetően egy értéktelen, ügyeskedő kis trágya vagy. Arnold Benedictet kivéve egyetlen egy fontos Bakot sem produkált a világtörténelem. A társadalom szerencséjére legtöbbetek impotens is...

 

 

 

Csillagjegyeink a nyugati asztrológia tükrében

 


Kos (III.21-IV.20)
A kos tűz elemű jegy, mely tulajdonságaiban is megmutatkozik. Egyszerűen gondolkozik, számára nem létezik arany középút. Legalább olyan szenvedélyesen tud gyűlölni mint szeretni. Terveit általában nem viszi véghez, türelmetlen, így mindenbe belekezd, de csupán kevés dolgot visz végig. Lobbanékony természetű, kimondhatatlan mennyiségű energiával rendelkezik. Akaratát, bármibe kerüljön is érvényesíti, már gyermekként is akaratosak. Ha a szerelem utoléri őket, szinte pontosan a leírt tulajdonságaik ellentéte érvényesül; figyelmesek és engedékenyek lesznek, már nem csak saját akaratukat igyekszenek figyelembe venni, hanem társuk óhajának is nagy figyelmet szentelnek.

Bika (IV.21-V.20)
A bika föld jegyűként a gyakorlatias, materiális dolgok híve. Türelmes, hatalmas önuralommal rendelkezik, olykor kissé lustának tűnhet. Mindennél többre értékeli a kényelmet, az otthon melegét. Makacs, ugyanakkor rendkívül hűséges típus. Nem egyszer konzervatív, s anyagias. Nem annyira maga a pénz érdekli, mint inkább az általa elnyerhető biztonság. Nem szereti a változatosságot, legyen szó bármiről –barátokról, családról, munkáról- ragaszkodik a jól megszokotthoz. Nem mondható nyitott embernek, nehezen fogad új embereket a szívébe, de ha egyszer elfogad valakit, azt örökre a szívébe zárja. A szerelemben nyitott, s aki egy bikát választ partnerének, számíthat annak hűségére. Fontos számára a kényelem, se a szeretett partner kedvéért akár változni is hajlandó.

Ikrek (V.21-VI.21)
Az ikrek jegy szülöttei a levegő jegyek közé tartoznak. Ennek megfelelően kíváncsiak, nyugtalanok, s hatalmas tudásszomjjal rendelkeznek. Maga az elnevezés is mutatja; az ikrek jegy szülötte mintha két emberből állna; hangulata könnyen az ellentétére változhat. Egy társaságban nem lehet nem észrevenni, olyan akár egy rossz gyerek, szeret a középpontban lenni, imádja a társaságot és azt, ha mindenki rá figyel. Ezért állandóan mozgásban van, szinte megállás nélkül beszél. Állandóan az újat, az ismeretlent kutatja, munkájában, sőt, olykor még kapcsolataiban is a szabadságot keresi. A Bika jegynek szinte ellentéte; képtelenség otthon tartani, mindig találnia kell valamilyen elfoglaltságot. Ha szerelmes, igyekszik alkalmazkodni partneréhez; vagy több időt tölt vele otthon, vagy egyszerűen viszi magával mindenhová. Bár nem tartozik a hűséges jegyek közé, a szerelem segíthet a „megkomolyodásban”.

Rák (VI.21-VII.22)
A rák a vízjegyek közé tartozik, így életében az érzelmek játszanak központi szerepet. Olyan akár egy valódi költő, romantikus, családszerető, s nem egyszer verssel lepi meg kedvesét. Visszahúzódó, olykor gyermekien naiv. Sok barátja van, de igazán csak családja előtt tud megnyílni. Ragaszkodása nem csak kapcsolataiban, de tárgyaihoz való viszonyában is megjelenik. A szerelmes rák akár a csillagokat is lehozná kedvesének az égről. Mivel rendkívül érzelmes, szüksége van arra, hogy meghallgassák. Érzékeny lelkű, ezért könnyű megbántani. Párjáért már-már túlzottan aggódik, naponta ezerszer felhívja, hogy nem történt-e valami.

Oroszlán (VII.23-VIII.23)
Tüzes jegy, rendkívül aktív. Akárcsak az oroszlán, akit az állatok királyának tartanak, e jegy szülötte is igyekszik kitűnni környezetéből. Próbál többnek látszani mint társai; egy külső megjelenésében, beszédében is látszódik. Rendkívül figyelmes és nagylelkű. Szeretne a társaság középpontja lenni, s imádja, ha bókokkal halmozzák el. Mivel számára az élet minden területén fontos, hogy kitűnjön a tömegből, igyekszik nagy anyagi javakra szert tenni. Mivel rendkívül hiú, könnyű megsérteni. Ha szerelmes, párját elhalmozza ajándékokkal, s rengeteg figyelemmel. Ugyanakkor elvárja, hogy partnere felnézzen rá. Szereti, ha övé az irányító szerep, s a leendő partnernek fel kell készülnie, hogy az oroszlán minden esetben a társaság középpontjában szeretne lenni.

Szűz (VIII.-24-IX.23)
A föld jegyhez tartozó szűz rendkívül precíz és szorgalmas. Egyszerű ember, ha nagyobb anyagi javakra tesz szert, akkor sem kezd költekezésbe, nem vásárol új autót, amíg a régi teljesen tönkre nem ment, és nem költ egy fillért sem cicomás ékszerekre. Előnyben részesíti a praktikus dolgokat, s mindent kritikus szemmel néz. Rendkívüli intelligenciával rendelkezik, s olykor már zavaróan racionálisan szemléli a világ dolgait. Ennek ellenére rendkívül jó társaság, nincs olyan téma, melyről ne tudna beszélni. A szerelemben egyáltalán nem a jegy elnevezése érvényesül. Leginkább a partnertől függ a szerelemhez való hozzáállása, egy tűz jegyű partner teljesen megfordíthatja a szűz tartózkodó, hűvös magatartását.

Mérleg (IX.24-X.23)
A levegő jegyű mérleg rendkívül intelligens, és nem egyszer jó üzleti érzékkel rendelkezik. Állandóan az egyensúly megteremtésére törekszik; a szerelemben, a munkahelyen, sőt az egész világon szeretne békét, egyenlőséget teremteni. Szereti a társaságot, a szép dolgokat, s ő maga is igyekszik sokat adni külső megjelenésére. Nyugalomra törekszik, elutasít mindent, ami közönséges vagy durva. Stílusa, öltözködése választékos. Döntéseket nehezen hoz, állandóan mérlegel. Családszerető, fontos számára az otthon. Érzéki, szereti bókokat kap, s szereti a szép embereket. A szerelemben rendkívül odaadó, számára elsősorban a másik fél boldogsága a fontos, és meg is tesz mindent, hogy ezt elérje. Szereti, ha partnere mindennek megadja a módját, elvárja, hogy hozzá hasonlóan elegáns és romantikus legyen.

Skorpió (X.24-XI.23)
A skorpió szintén a víz elemhez társítható, bár itt nem a mély, szerelmes érzelmek kerülnek előtérbe. Szenvedélyes akár egy latin szerető, életében fontos szerepet játszik a szexualitás. Egy társaságban szinte lehetetlen nem észrevenni, rendkívül vonzó egyéniség. Határozott, és hatalmas önbizalommal rendelkezik. Minden területen szenvedélyes, a szerelemben legalább annyira, mint egy hatalmas vitában. Szereti, ha mindenben övé az irányító szerep, mely a munkában megnehezítheti életét. A szerelmet mint mély, spirituális kapcsolatot éli meg. Odaadó és szenvedélyes.

Nyilas (XI.24-XII.23)
A tűz jegyű nyilas rendkívül energikus, kitűnő társasági ember. Jó humorérzékkel rendelkezik, igyekszik megtartani függetlenségét. Őszintesége olykor már zavaró, véleményét néha túl nyersen fejti ki. Becsületes, és igyekszik minden helyzetben igazságot teremteni. Kiegyensúlyozott és megbízható. Rendkívül szeret beszélni, mely társaságban előnyére válhat. Fejlett igazságérzettel rendelkezik, hisz az egyenlőségben. Szeret társaságba járni, tele van energiával, ezért nem otthonülő típus. A szerelemben lovagias, odaadó és nagyszerű társ, azonban igyekszik ebben a helyzetben is megőrizni függetlenségét, mely olykor problémát okozhat a házasságban.

Bak (XII.24-I.23)
A föld jegyhez tartozó bak rendkívül sokban hasonlít a szűzre. Nem akar a társaság középpontja lenni, távol állnak tőle a magasztos eszmék, a nem látható dolgokba vetett hit. Kitartó és takarékos, ugyanakkor kissé pesszimista, a dolgokat néha sötétebben látja, mint amilyenek valójában. Rendkívül becsületes, fejlett igazságérzettel rendelkezik és rendíthetetlen munkájában és családi életében egyaránt. Fél megnyílni mások előtt, érzelmeit nem hangoztatja. Ha egyszer igazán megszeret valakit, és képes megnyílni előtte, az addig gyakorlatias, földhöz ragadt bak a felhőkbe száll. Bár még így sem jellemző rá az érzelmi kitörés, egy-egy bókra, az érzelmek óvatos kimutatására lehet számítani. Fontos számára, hogy partnere is takarékos legyen.

Vízöntő (I.24-II.23)
Levegő jegy, kifejezetten érdekes, különc emberek tábora. Állandóan az újításon, a dolgok jobbá tételén fáradoznak. Akárcsak az ikrek jegy szülöttei, a vízöntők sem szeretik, ha rövid pórázon tartják őket. A szabadság fontos számukra, s fejlett igazságérzettel rendelkeznek. Társaságkedvelő és rendkívül jó színész, gondolatait csak az általa megfelelőnek tartott időben tárja a világ elé. Együtt érző, ezért szeret emberekkel dolgozni. A szerelemben olykor zavaró lehet nagy szabadságigénye, könnyen lemondja a családi programot, ha éppen el szeretne menni valahová. Fontos, hogy partnere engedje őt. Nem szereti a túlzott elvárásokat, vagy ha figyelmen kívül hagyják.

Halak (II.24-III.23)
A víz jegyű halak rendkívül nagy érzelmi élettel rendelkezik. Olykor csak álmodozón maga elé mered, elmélyedve a maga által alkotott külön világban. Könnyen megérzi mások hangulatát, gondolatait. Nehezen viseli a kudarcokat, és könnyen függővé válhat (társtól, vagy rossz szokásoktól). Határtalan emberszeretet él benne. Önzetlen, képes bárkit szeretni, jószívű, s éppen ezért nem egyszer kihasználják. Könnyen belevetíti másokba saját eszményképét, partnerét vagy barátait jobbnak, szebbnek látja, mint amilyenek valójában. A szerelemben ragaszkodó és romantikus. Gyermekszerető, és teljes odaadással gondoskodik családjáról.

 

Csillagjegyek csókjai:

Gondoltál már arra, hogy te vajon hogyan csókolsz? Kíváncsi vagy, hogyan csókolhat az a gyanútlan lány vagy fiú, akit kiszemeltél magadnak? Minden csillagjegy másképp fejezi ki a benne érő szenvedélyt, és mindegyiküknek mást jelent ez a személyiségedbő l sokat eláruló, izgalmas erotikus játék.

Kos
Csókjaid gyors és szenvedélyes rohamokban érkeznek, buja vágyak

kifejezőiként. Spontán, nem annyira gyengéd, mint inkább nyers és

éhező csókok ezek.

 

 

Bika
A csókod szívből jövő, lassú és alapos, és hihetetlenül gyengéd.

 

Érzéki jegy lévén nem ritka a tejszínhabos-epres-narancsos-csokis

 

csók sem.

 

 

Ikrek
Könnnyed, légies, kacarászással, mosolyokkal és mókás

 

megjegyzésekkel  félbeszakított csókokkal fejezed ki az

 

érdeklődésedet. Szeretsz incselkedni és kéretni magadat.

 

Rák
Csókod forró és gyengéd, és azt akarod, hogy soha ne legyen vége.

Képes vagy tudattalanul átvenni a partnered lelkiállapotát, és mindig

azt adod neki, amire szüksége van.

 

Oroszlán
Gátlásoktól mentes, csípős, karmolós, ragadós és vad csókjaid

vannak, amivel partnered rajongását szeretnéd kiérdemelni - ami

legtöbbször sikerül is.

 

Szűz
A csókod finom, már-már kicsit kényes, de minden részletre

odafigyelő és kiélvező. Nehéz neked csók-ügyben megfelelni, de ha

valakinek sikerül, akkor nagyon odaadó leszel vele.

 

Mérleg
Kacér, finom és játékos csókokkal ajándékozod meg a partneredet,

amit nagyon nehezen tud kiérdemelni bárki is.

 

Skorpió
A csókjaid is tükrözik a végletes természetedet: vagy úgy csókolsz,

mint aki soha nem akarja abbahagyni, és kiélvezed minden pillanatát,

vagy egyszerűen átugrod, és in medias res mindketten az előadás

közepén találjátok magatokat.

 

Nyilas
A csókjaid szokatlanul meglepőek, spontának. A legváratlanabb

helyzetekben és legfurcsább helyeken jut eszedbe csókra bírni a

partneredet, viszont nem kényezteted túl sokáig. Ezért olyanok ezek

a csókok, mint az ajándékok, amiből partnered mindig csak többet

akar.

 

Bak
Nem könnyen kezdesz bele egy csókba, de ha elérkezik az az idális

pillanat, akkor mindent beladsz. Gyöngédség, érzékiség, talán még

gondoskodás is van a csókodban.

 

Vízöntő
A csókod nedves, érzéki, különleges, tehát egyáltalán nem

szokványos. Jellemző rád, hogy soha nem csukod be a szemedet.

 

Halak
Szerelmes és hosszan tartó, érzékeny csókjaiddal, ha csak teheted,

elárasztod a partneredet. Nagyon beleéled magad, és nem elégszel

meg pár perces csókokkal.

 

 

IErről én még nem hallottam hogy létezik ilyen is de most megtaláltam és megosztom mindenkivel

 

 

Sólyom
(III. 20. - IV. 19.)


Remek megfigyelő képességgel rendelkezik, rendkívül dinamikus egyéniség. Feszültségben telik élete, hiszen állandó készenlétben áll, még véghez sem vitte egyik tervét, máris új lehetőségekre vár. Értékítélete olykor nem megfelelő, nem tudja mérlegelni az egye lehetőséget jelentőségét. Optimista, nyílt lapokkal játszik, s fontos számára személyes szabadsága. Olykor tapintatlanul viselkedik, ami a szívén, az a száján.

Hód
(IV. 20. - V. 20.)

Ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, a változás, s az új dolgok kizökkentik megszokott egyensúlyából. Nem szereti a kockázatot, ezért minden tervét alaposan átgondolja, majd ha törik, ha szakad véghez is viszi azt. Fontos számára a biztonság és a kényelem, nem veti meg a testi örömöket. Becsületes és megbízható ember, s nem vágyik vezető szerepre.

Szarvas
(V. 21. - VI. 20.)


Rendkívül energikus, mozgékony alkat, állandóan az új dolgokat kutatja, számára nélkülözhetetlen a változatosság. Szinte minden érdekli, egy dologgal azonban nem tudja hosszabb ideig lekötni magát, így ismerete felületes lehet. Könnyen szót ért bárkivel, jó társasági ember. Munkájában is csak akkor várható el hűsége, ha megmarad személyes szabadsága.

Harkály
(VI. 21. - VII. 21.)


Intenzív érzelmi életet él, s hangulata gyakran változik. Párkapcsolataiban hűséges és ragaszkodó, életében a család tölti be a főszerepet. Mindig segít a bajba jutottakon, de a legnagyobb figyelmet szeretteire fordítja. Olykor igen szeszélyes lehet, hangulata ingadozó. A karrier számára csupán lehetőség, nem pedig cél. Munkájában és magánéletében is hűséges.

Lazac
(VII. 22. - VIII. 21.)


A lazac szülötte, akár maga a halak királya bátor, s elegáns küllemű. Sokat ad megjelenésére, életében az anyagi biztonság fontos szerepet játszik. Igen nagyvonalú, s jószívű ember. Jó vezetői képességekkel rendelkezik, s mindent megtesz célja elérésének érdekében. Nem szereti ha irányítják. Melegszívű, de néha túl büszke és arrogáns is lehet.

Barnamedve
(VIII. 22. - IX. 21.)


Akárcsak a természetből ismert barnamedvének, e jegy szülöttének is két oldala van. Bár nem szeret vezető pozícióba kerülni, főnökként is megállja helyét jó szervezőképességének, racionális gondolkodásmódjának köszönhetően. Jó esetben igazságos, ha azonban átesik a ló másik oldalára, túlzottan kritikus is lehet. Életében mindent gondosan eltervez, s nem szereti a váratlan, új dolgokat. Felelősségteljes és precíz, így munkahelyén általában nélkülözhetetlenné válik.

Holló
(IX. 22. - X. 22.)


Bár Európában a hollót negatív jelképnek tartják, az Indiánok kultúrájában nagy tisztelet övezi. Akárcsak a holló, e jegy szülötte is képes minden körülményhez alkalmazkodni. Diplomatikus, kerüli a konfliktusokat. Társaságkedvelő, s fél a magánytól. Fontos számára az egyensúly megteremtése, s az, hogy hasznossá tegye magát.

Kígyó
(X. 23. - XI. 22.)


A kígyó minden esetben feltalálja magát. Nemcsak a materiális tudományok érdeklik, de gyakran kutatja a lélek mélységeit, s a mágia tudományát is. Rendkívül elszánt, akaratát minden esetben érvényesíti. Ha egy célt tűz maga elé, mindent megtesz azért, hogy véghez vigye. Reakciói olykor hevesek, kiszámíthatatlanok, s a kompromisszumot sem fogadja el.

Bagoly
(XI. 23. - XII. 21.)


A bagoly a bölcsességet jelképező madár. Számára a függetlenség létszükséglet, nem szereti a kötöttségeket. Ha ráun valamire, azonnal továbbrepül és keres valami mást, érdekesebbet. Szereti a vitákat, kitűnő beszélgetőpartner. Végtelenül idealista, így mindig valamilyen magasabb célért küzd.

Lúd
(XII. 22. - I. 19.)


Állhatatos, megfontolt és előrelátó. Soha nem vág bele hirtelen semmibe, minden tervét alaposan megfontolja, mielőtt elkezdi annak megvalósítását. Reális gondolkodik, nem szereti az álmodozást és a kockázatvállalást. Olykor akár túlzottan szigorúnak, ridegnek is tűnhet, pedig egyszerűen csak megfontolt.

Vidra
(I. 20. - II. 18.)


Fizikailag és szellemileg is energikus, mozgékony. Szereti az új és váratlan dolgokat, a kalandokat. Lételeme a változás, de ha talál egy magasabb eszmét, szívesen vállalja az állandóságot. Nem szereti az unalmat és a kötöttségek, újító, forradalmár természetű, s mindent megtesz azért, hogy a világot jobbá tegye.

Farkas
(II.19. - III. 20.)


A farkas szülötte igen érzékenyen reagál mások reakcióira. Fél az érzelmek kimutatásától, mivel úgy hiszi, ettől sebezhetővé válik. Néha szüksége van egy kis magányra, amikor nyugodtan átgondolhatja terveit. Rendkívül meleg szívű és segítőkész.

                      !!!♥♥♥ Új♥♥♥!!!

Már a születésünkkor eldől, milyen erő uralja természetünket, viselkedésünket, gondolatainkat, hogy hogyan tudjuk majd felnőttként kifejezni legbensőbb érzéseinket, hogy milyen szeretők leszünk, ki a megfelelő társunk, ki ért meg minket a legjobban, és hogy mi kit értünk meg a legjobban.

Az asztrológia szerint 4 különböző elembe sorolható a 12 csillagjegy és az elemek jellemző tulajdonságokkal rendelkeznek.

A Tűz elembe tartozik a Kos, az Oroszlán és a Nyilas.

A Föld uralja a Bikát, a Szüzet és a Bakot.

A Levegő hatása az Ikrekre, a Mérlegre és a Vízöntőre hat.

S végül a Víz elemében születtet a Rák, a Skorpió és a Halak.

A Tűz fékezhetetlen és perzselő. A Tűz jegyűek nemcsak a mindennapokban aktívak és kezdeményezők, hanem a szerelemben szenvedélyesek, szinte lángolnak az érzelmektől és a vágyaktól. Imádnak hódítani. Olykor azonban szélsőségesek és ettől a finomabb jegyűek megijednek, gyakran még érzéketlenséggel és brutalitással is vádolhatják őket. Pedig valódi társasági lények, akik szeretik a dicséretet és a mozgalmas kikapcsolódást. A Tűz jegyűek meghódítására nagyszerű alkalom lehet egy kellemes este, sok pezsgővel és gyertyafénnyel. Viszont irtóznak, a számonkéréstől és a felelősségtől, hiszen az a szabadságuktól fosztaná meg őket.

A Föld érzéki és megfontolt. A Föld jegyűek hatalmas és tartós szerelemre képesek, de érzelmeiket kordában tartják, nehezen fejezik ki. Az érzékiség fontos számukra, mint a szexualitás maga. Gyakran előfordul, hogy társuk nem tudja, mennyire fontos számukra. Még egy szenvedélyes éjszaka után is harapófogóval kell belőlük kihúzni a gyöngéd szavakat. Meglehetősen nagy igénye van minden Föld jegyűnek a biztonságra, ami gyakran együtt jár mindazzal, ami megszokott, így kapcsolataikban is hamar rutinná válhat a testiség.
 

 A víz simulékony, de egyben módfelett erős is - Fotó: Google

 A Levegő légies és ábrándos. A Levegő jegyűek hajlamosak arra, hogy gondolatokban és elképzelésekben éljenek. Ez a szerelemben is így van. Ami izgatja a másikban, az a szó, a kép, a hang. A test csak ezután jön, a testiség csak árnyképként jelenik meg.

A Víz érzelmes és áradó. A Víz jegyűek kedvesek, gyöngédek, romantikusak, és mindenekelőtt a finom udvarlást kedvelik. Számukra a szerelem és az érzelmek megélése fontosabb, mint a testiség (kivéve, ha Skorpióról van szó). A Víz jegyűek gyakran összekeverik a szerelmet a vágyakkal. Mivel a Víz jegyűek nemcsak saját érzelmeiket vallják meg nyíltan, de szívesen visszatükrözik társuk érzelmeit is, párjuk mindig szeretve és megértve érzi magát. Most akkor ki kivel is illik össze? Ahhoz, hogy kiderüljön, mindössze annyit kell tennünk, hogy megnézzük párunk és mi, melyik elemi erő uralma alá tartozunk.

Tűz-Tűz: Forró testiség, állandó megújulás, perzselő összefonódások jellemzik szexuális életüket. Ám a nagy szexuális összhang, a forró egymásra találások esetleg háttérbe szoríthatják a kapcsolat más aspektusait. Időről időre tegyék fel maguknak a kérdést: Mit éreznek? Mit akarnak egymástól és önmaguktól?
 

 A tűz jegyűek igazán lángoló termélszetűek - Fotó:
Google

Tűz-Föld: A Föld kiolthatja a Tűz lángját, ha a Tűz nem figyel arra, hogy szenvedélyét visszafogja, és lassan, de soká égjen. A Tűznek meg kell tanulnia szexuális vágyait kordában tartani, valamint tisztelni a Föld biztonságra való törekvését, mert így juthatnak el az egyetértésig, az igazi beteljesülésig. A Földnek pedig meg kell próbálnia kilépni a megszokottból, hogy meghallja a Tűz csábítását.

Tűz-Levegő: A Levegő simogatása a Tüzet még nagyobb lángra lobbantja. Ez a szenvedély kiteljesedése. De a Tűznek egy kicsit vissza kell fognia szenvedélyét, és mindenekelőtt megtanulnia, mire vágyik a Levegő. A Levegőnek pedig fel kell hagynia a szép szavakkal, hogy végre a tettek mezejére lépjen, ugyanis csak így elégítheti ki szerelmese vágyait.

Tűz-Víz: Forró szenvedély az egyik oldalon, túláradó romantika a másikon... A Víz lehűtheti a Tűz szenvedélyét, vagy épp fordítva: a Tűz megsemmisítheti a Víz szerelmét. Ezért a csalódások és összetűzések elkerülése érdekében a Víznek el kell fogadnia, hogy a Tűz a testiségen keresztül fejezi ki szerelmét. Épp így a Tűznek is meg kell tanulnia, miként mutassa ki érzelmeit úgy, hogy az a Víz számára nemcsak, hogy érthető, de szívének jóleső is legyen.  

Föld-Föld: Két Föld találkozásától senki se várjon hirtelen fellángolást, mindent elsöprő szenvedélyeket. Ebben a kapcsolatban az érzelmek szép lassan nőnek, de akár az idők végezetéig megmaradhatnak. A testiségben is megértik egymást, értik és érzik egymás testét, de huncutkodás szóba sem jön. Ebben a biztos, jövőbe mutató kapcsolatban azonban figyelniük kell, hogy kerüljék a megszokást, az egyhangúságot.
 

 A föld termékeny, jótékony - Fotó: Google

 Föld-Levegő: A biztonságérzésre törekvő Föld magába szívja a Levegőt, szinte megsemmisíti, egészen magáévá teszi, mindemellett igen kevés helyet hagy csak a szenvedélyeknek. A Levegőnek nagy erőfeszítéssel sikerül csak bevonnia érzékeny és finom szexuális játékaiba a lassabb, megfontoltabb Földet. Az összhang kulcsa a megértésben és a másik elfogadásában rejlik. Tanulják meg, miként lelhetnek örömet mindketten a szerelmi játékokban. És ne feledjék: a Föld szigorú rendszeressége ugyanolyan tiszteletreméltó tulajdonság, mint a Levegő könnyed szárnyalása.

Föld-Víz: A Víz és a Föld szerelme kétesélyes: eggyé olvadhatnak, vagy éppen ellenkezőleg: ha egymásra nem figyelnek, érzelmeik és szenvedélyeik elfolyhatnak a messzeségbe. Figyeljenek egymásra mindketten! A Föld így megértheti a Víz érzékenységét, a Víz pedig képes lesz elfogadni a Föld ősi és elemi vágyait.

Levegő-Levegő: Amikor két Levegő találkozik, ott éjjel-nappal csacsogás, szárnyalás, magasröptű filozofálás, vagy esetleg gyöngéd duruzsolás hallatszik. Náluk a legfontosabb dolgok fejben történnek. Mindketten jobban szeretik a szavakat a tetteknél. Arra azonban vigyázzanak: ne szakadjanak el teljesen a valóságtól! Ha valamilyen nehézség, vagy konfliktus adódik, gondoljanak arra: nem lehet mindent szavakkal elintézni. Néha cselekedni kell!
 

 Sokan vágynak a felhők fölé - Fotó: Google

Levegő-Víz: Amikor a Víz romantikája összetalálkozik a Levegő szép szavaival, minden szép és jó. Valódi turbékolást élhetnek meg. Csak arra vigyázzanak, nehogy a rózsaszín lepel eltakarja a valós érzelmeket. Kérdezzék meg önmaguktól és egymástól: túl a szép szavakon, mint éreznek valójában egymás iránt.

Víz-Víz: Két Víz, két gyógyíthatatlan romantikus találkozása. Vigyázat, azért ne feledkezzenek meg teljesen a testi szerelemről! Észre sem veszik, és a valós érzelem elfolyik, ami marad: szépelgő szó... Figyeljék meg, milyen szerepet játszik a szex kapcsolatukban! A test romantikájáról, cirógatásról, szeretgetésről se feledkezzenek meg!

 

 

 

Az ezoterika tudománya szerint karmikus feladatunk a csillagokban van megírva. De mi is az?

Keresd ki a csillagjegyedet és máris megtudod. Az alábbiakban összefoglalást találsz. További részletekért keresd Judy Hall: Asztrológiai biblia c. könyvét. 

Kos (III. 21. - IV. 19.) Gyakran előfordul, hogy mások érdekei helyett a magadét helyezed előtérbe. A többiek önzőnek tarthatnak, amiért hajlamos vagy igényeiket figyelmen kívül hagyni, és érzéseikről megfeledkezni. Mindez azonban abból ered, hogy téged a nagy egész, és nem az apró részletek foglalkoztatnak, azonban óriási karmikus kihívás számodra, hogy céljaidat hogyan valósítsd meg anélkül, hogy elnyomnád a többi embert.

 

 A sorsunk kikerülhetetlen? -
Fotó: williams

 

Bika (IV. 20. - V. 20.)

Az életben rendkívül fontos számodra a biztonság. Ez azonban nem csak az anyagi javakat érinti, hanem a biztos, nyugodt otthon hátterét is. Ahogy az általad elképzelt otthon-képhez, úgy partneredhez is rendkívül erőteljesen ragaszkodsz, pedig egyedül is nagy dolgokat vihetnél véghez. Karmikus küldetésed, hogy megtanuld elengedni a dolgokat annak érdekében, hogy megtaláld az örök és elpusztíthatatlan belső biztonságot.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Hirtelen természeted néha még a hozzád legközelebb állóknak is komoly fejtörést okoz. Éppen ezért nehéz természetű barát vagy, aki olykor hajlamos megfeledkezni a másikról. Az izgalmas pletykákat viszont nagy lelkesedéssel meséled ismerőseidnek, azonban apró félreértések miatt könnyen lehet, hogy a történeteid kissé messze kerülnek a valóságtól. Előző életednek lehetnek sötétebb pontjai, ezért jelened karmikus küldetése az igazság megismerése és az ehhez való ragaszkodás.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Múltbéli kellemetlen helyzeteid és kapcsolataid terhét a mai napig válladon hordod. Hajlamos vagy olyan kapcsolatba belemenni, ahol a legerősebb kötelék a kölcsönös egymásra utaltság, azonban múltbéli élményeid következtében kimondottan gondoskodó vagy. A többi embert szeretnéd megkímélni a kellemetlenségektől – karmikus küldetésed is ebből fakad: meg kell tanulnod, hogy ne másokról, hanem saját magadról gondoskodj, anélkül, hogy bárkitől érzelmi támogatást várnál.

 

 Minél hamarabb tisztába jövünk a sorsunkkal,
annál jobb - Fotó: Google

 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Erőteljes, irányításra hajló természeted révén gyakran megbánthatsz másokat annak ellenére, hogy van egy kimondottan empatikus, érzelmes oldalad is. Többnyire hajlíthatatlan vezető vagy: legnagyobb karmikus kihívásod, hogy megtaláld a módját, hogy ezt a negatív tulajdonságodat hogyan vetkőzheted le. Mindehhez lehet, hogy beosztottá kell válnod, hogy a saját bőrödön tapasztald meg, milyen mások kívánságainak eleget tenni, és milyen az, ha egyszer nem a te kezedben van az irányítás.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Nyugodt, visszafogott ember vagy, akire mindig lehet számítani, bár érzelmeid könnyen összekuszálódhatnak. Ha túlzottan engedelmeskedsz belső késztetéseidnek, szolgalelkűvé válhatsz, ami akár önmagad feladására is kényszeríthet. Meg kell tanulnod szívből, igazi alázattal úgy szolgálni, hogy nem vársz érte elismerést vagy jutalmat. Karmikus küldetésed szerint úgy kell ítéletet hoznod, hogy közben ne válj kritikussá vagy tudálékossá.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Kifinomult, érzelmes jellem vagy, ezért fontosak számodra az emberi kapcsolatok. Természetesen ezek közül is kiemelkedik a párkapcsolat: karmád is erről szól, valamint arról, hogy ezt minden tökéletlenségével együtt legyél képes elfogadni. A határozottsághoz és az igazsághoz kötődő kapcsolataidat szintén érdemes felülvizsgálnod. Karmikus küldetésed, hogy eljövendő partnereiddel nyitott és őszinte legyél, így lehetőséget teremthetsz arra, hogy mindkettőtök igényei egyenlő módon érvényesüljenek.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Szereted a küzdelmet és a győzelmet. Ez a két motívum karmádra is igen erőteljesen rányomja bélyegét: múltadnak köszönhetően hajlamos vagy uralkodni mások fölött. Éppen ezért karmikus küldetésed az, hogy felfedezd a múlt traumatikus eseményeiben rejlő kincseket, és azokat pozitív módon próbáld meg felhasználni. Túlélési ösztönöd révén a kihívásokkal könnyen szembe tudsz nézni, azonban ha szükséged van rá, kérj segítséget!

 

 Választásaink már előre megtervezettek egy nagy rendszerben? - Fotó:
Google

 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nem csak a változatosság iránti vágyad, de tudásszomjad is mérhetetlen. A világ minden kincsét, és összes vallási rendszerét igyekszel megismerni, miközben egész életed során keresed a válaszokat a lét nagy kérdéseire. Hajlamos vagy érdeklődési köröd sűrűn váltogatni, és nem csak a kutatási területeket, de szerelmeidet is könnyen cserélgeted. Karmikus küldetésed, hogy ismerd fel, ha rátaláltál az igazságra, értsd meg, és végül minden fenntartás nélkül fogadd el.

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Rendkívül erkölcsös és végletesen tisztességes ember vagy. A társadalmi elvárásoknak akkor is megfelelsz, ha belső vágyaid mást diktálnának, ennek következtében azonban rengeteg felhalmozódott kíváncsiság van benned, ami egyre feszítőbben vágyna felszínre törni. Számodra a karmikus kihívást az jelenti, hogy megtaláld a belső hangod, és hagyd élni azt! Tanuld meg a spiritualitást is beengedni a mindennapjaidba, mert nem csak az értékes, ami kézzel fogható!

Vízöntő (I. 20. - II. 19.)

Kaotikus érzelmi világodnak és csapongó vágyaidnak köszönhetően nem ritkán keveredsz összetűzésekbe. Egyszerre lehetsz híres botrányhős és a legodaadóbb szerető, így karmád a korábbi lázadások és érzelmi viharok eredménye. Karmikus küldetésed, hogy a jó dolgokat megőrizd múltadból, azonban a többit hagyd el, és próbálj meg rugalmasabbá válni! Összetűzéseid ugyanis nem ritkán meggyőzhetetlenségedből fakadnak.

Halak (II. 19. - III. 20.)

Hajlamos vagy arra, hogy a világot túlzottan idealisztikus színben lásd, a csalódás pedig annál inkább letaglóz. Lelkes, világmegváltó eszmék vezérelnek, azonban amikor rádöbbensz, hogy ez a legtöbb embert hidegen hagyja, hirtelen a legmélyebb csalódottság lesz úrrá rajtad. Karmikus küldetésed, hogy megtanulj úgy együtt érezni másokkal, hogy a fájdalmukat nem nagyítod fel, és nem veszed magadra. Segíteni csak így tudsz!
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.