Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009-es szerelmi horoszkóp!!!

2008.12.26

Szeret, nem szeret? Összeillünk? Lesz közös jövőnk? Megtalálod végre a párodat? Ne tépelődj! Segítenek a csillagok! Itt a szerelmi horoszkóp 2009-re!

KOS (március 21-április 20.)
Januárban egy kedves hódoló feltűnése várható, aki az év első három hónapjában más nem is igazán érdekel. Ha régóta párkapcsolatban élsz, Ámor akkor sem kerül el, és titkos randevúk szervezése köti majd le az idődet. Júliusban döntéshelyzetbe kerülsz. Az év második felére a hétköznapok egyhangúsága lesz jellemző.

 
 


BIKA (április 21-május 20.)
Február végéig képes leszel apróságok miatt is összezördülni, mivel a tél morózussá tesz. Tavasszal viszont kinyílik a szíved, májusban beköszönt a szerelem, a szenvedély az életedbe. Júniusban, amikor a Mars és a Vénusz a Bika jegyben jár, új hódításra is számíthatsz. Érdekes fordulat várható októberben, talán költöznöd is kell.

IKREK (május 21-június 21.)
Ne haragítsd magadra kedvesedet, rokonaidat azzal, hogy örökké mást akarsz, mint ők. Kiszámíthatatlanságoddal elveszíted bizalmukat. Ha egyedülálló vagy, februárban és június első felében izgalmas fordulatra számíthatsz. De esküvőről ne álmodj, nem lesz hosszú életű a frigy.

 
 
 

RÁK (Június 22-július 22.)
Ha a pároddal őszintébb leszel az év első 3 hónapjában, akkor hamar egyenesbe kerülhettek, de ha mártír-szerepbe bújsz, el is ijesztheted. A július a barátságokat is szétzilálhatja. Új kapcsolatot a kora ősz hoz. A házasságban élőknek ekkorra esedékes a gyermekáldás.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Januárban valaki teljesen elvarázsol, és ez a csoda márciusig el is tart. (És akkor is a szerelem győz, ha már párkapcsolatban élve talált szíven Ámor.) A titkos randevúk szervezésével nehezen boldogulsz, mert nem nagyon szereted a bújkálást. Szíved szerint világgá kiáltanád a  boldogságodat. Nyár derekára döntéshelyzetbe kerülsz. Az év második felében visszazökken életed a régi kerékvágásba. És ezt egy kicsit unalmasnak érzed. 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
A februári hidegekben valaki felolvaszthatja a szíved. Ezért a futó kapcsolatért nem kell felrúgni a családi életet! Júliusban bánj óvatosan a kívánságaiddal, mert olyasmi is valóra válhat, amit nem gondoltál végig, de már nehéz lesz meg nem történtté tenni a dolgokat.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
A Mars-év még a viszonylag higgadt Mérlegek életében is felfordulást hoz. Könnyen kibillen lelki egyensúlyából februárban, májusban és júliusban is. Álmatlan éjszakáinak fő oka, hogy nem tud dönteni: szívét ketten is birtokolni fogják.

 
 

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
A tüzes Kos évében igencsak felpörögnek az események. Szívügyekben zűrös helyzetekbe keveredsz, egyszerre több felé is elkötelezed magad, a végén már szívesen vonulnál vissza egy kis magányba, de szeretteid, sőt a barátaid is érzelmi zsarolással próbálnak sakkban tartani.

NYILAS (november 23-december 21.)
A tüzes Nyilasok élvezhetik a Mars-év összes előnyét. Egy kicsit talán túlzásba is vihetik a pörgést, a rengeteg esemény, a mozgalmas társasági élet mellett mély érzelmekre nyár végéig nem is jut idejük. Szeptemberben viszont csöndesebb vizekre hajózol majd, ugyanis már nemcsak pihenésre, de biztonságra is vágysz. Kedvesed értékelni fogja döntésedet.

 
 
 

BAK (december 22-január 19.)
Május végén megjelenik valaki az életedben, aki megpróbál kimozdítani az elefántcsonttoronyból, ahová saját érzéseid elől menekültél. Megtanulod, hogy vannak az életben olyan értékek is, amik pénzzel nem mérhetők. Megtanulod élvezni az élet apró örömeit is.


VÍZÖNTŐ  (január 20-február 19.)
Nagyon magányosnak érzed magad az év első felében. A sok munka miatt nem igazán jut időd a flörtre, a kalandokra. De még ha párkapcsolatban élsz is, akkor sem találod igazán a helyed. Változást, új színt hozhat az életedbe a május, illetve az egész nár. Fedezd fel a szerelmet! Ad át magad az érzéseinek.

HALAK (február 20-március 20.)
Eddig inkább mások tették bonyolulttá az életed, 2009-ben te leszel az, aki mindent összekuszál majd. Januárban az önsajnálat uralja lelked, februárban sikerül kilábalni a szomorkodásból, sőt, május végéig túlzásba is viszed a „játszadozást”. Mintha mindenkit meg akarnál szerezni magadnak. Októberben azért emberedre akadsz, aki megzaboláz.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

faragotatus@citromail.hu

(TATUS, 2009.10.28 17:02)

semi

ortmanedina@freemail.hu

(Edina (tod msn-ről aki segít;), 2009.07.26 14:02)

nagyon jó az oldal így tovább ;)