Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stb....csak csajoknak:D

2008.07.20

Először is mivel lányok vagyunk alapból tudunk marhaságokat dumálni ami a fiukat is leveszi a lábukról:)...Szerintem:D

Akkor lásuk a pasizós dumákat  :)   :

 

 1. Szia! Épp téged írt fel nekem a doki!
 2. Nincs kedved megszólítani engem?
 3. Nincs több hely! Ideülhetek az öledbe?
 4. Jól érzed magad? - Szép a szemed! Megnézhetem közelebbről?
 5. Szia! Te vagy a szuperman?
 6. Bocsi, nem vagyok idevalósi. Megmutatnád hol laksz??
 7. Hiszel a szerelem első látásban? Vagy jöjjek el újra?
 8. Szia! Nyugtass meg nem vagy meleg!
 9. Ugye Te vagy a szülinapi ajándékom????!!
 10. ...a kispárnámnak keresem a helyét, nálad van?
 11. Megadhatom a telefonszámomat???
 12. Nincs kedved megszólítani engem?
 13. Szia! Én szeretlek! Te szeretsz ?:D
 14. Hmm!Jó az illatod de innen nem nagyon érzem! Közelebb mehetek?
 15. Hello! Te vagy a fiú az álmomból?:D
 16. Elvinnél sétálni?Arra megyek amerre akarod!

 

Pasizós trükkök:

Fogalmad sincs, hogyan hívhatnád fel magadra a srác figyelmét? Egy kis magabiztossággal, és megfelelő stratégiával sikerülni fog.

1. A mosoly-trükk

Túl félénk vagy, nem mered megszólítani? Ez még nem jelenti azt, hogy fel kellene adnod! Próbáld ki ezt a hasznos trükköt: mosolyogj rá barátságosan a srácra, ha találkozol vele! De vigyázz, nehogy fintor legyen belőle, nevess rá teli szájjal!

Ezért működik: Mi történik ezután? Nagy meglepetésedre vissza fog mosolyogni – sőt, ha elég bátor, meg is szólít! A mosoly ugyanis kötetlen, mégis sokkal többet mond, mint az ezerszer lerágott ismerkedő szövegek. Azonnal pozitív hangulatot teremt – ezt pszichológusok bebizonyították –, ami pedig a sikeres flört legfőbb feltétele!

 

2. A mobil-kérdés

A csengőhangok idegesítőek. Nagyon hasznosak lehetnek azonban flört közben. Nem hiszed? Akkor várd ki a végét! Próbáld elcsípni egy telefonbeszélgetését. Persze ne hallgatózz, kizárólag a csengőhangra fülelj! Miután letette a telefont, dicsérd meg a dallamot és kérd meg, küldje át a te mobilodra is.

Ezért működik: No, leesett már? Megszerezted a mobilszámát, pedig nem is kérted tőle! Ha átjött a csengőhang, küldj neki egy sokat mondó SMS-t: „Köszönöm, nagyon kedves tőled. XXX” Nem telik el 3 nap, és jelentkezni fog nálad! Túl hosszú a 3 nap? Akkor hívd fel, és kérdezd meg, mit csinál a hétvégén!

 

 
 

3. A segíts-műsorszám

Következzék az ismerkedés klasszikusa: ejtsd le előtte „véletlenül” a táskádat vagy az újságjaidat. Most jöhet a legszebb mosolyod, és kérd meg: „Nem tudnál segíteni összeszedni a cuccaimat? Különben lekésem a buszt.”

Ezért működik: Valószínűtlen, hogy segítség nélkül otthagy... A fiúkban ugyanis ezzel a kéréssel azt az érzeted kelted, hogy rá vagy utalva a segítségükre. Ez pedig tetszik nekik. Ha segít neked, nem csak hogy jobban érzi magát tőle, de tudat alatt pozitív érzéssel kapcsolja össze azt az embert, akinek segített, azaz téged! Ha most még azt is megkérdezed, hogyan tudnád meghálálni a segítségét, gyorsan el fog felejteni mindent maga körül. Azt is, hogy te tulajdonképpen el akartad érni a buszt...

 

4. A stílus-stratégia

Egy csinos farmer, egy szexis póló és hozzá az a kényelmes tornacipő – a srácnak van ízlése. Ez azonban nemcsak a szemedet kényezteti, hanem könnyű flörtáldozattá is teszi a számodra. Menj oda hozzá, és mondd meg neki, hogy nagyon tetszik neked a farmere/cipője, és kérdezd meg, hol vette, mert azt gondolod, nagyon tetszene a bátyádnak is egy ilyen.

Ezért működik: Ez ismerkedési trükk volna? Bizony. Méghozzá elég rafinált. Ezzel ugyanis indirekt módon azt mondod neki, hogy jól néz ki. S hogy a bátyáddal hasonlítod össze, érettebbnek érzi magát. És melyik bók tetszene jobban egy srácnak? Biztosan szívesen el fogja mesélni neked, hol vette azt a ruhadarabot, így hamar újabb beszéd- és flört-téma kerül elő...

 

5. A zene-álarc

   
 
A legtöbb srác elég jól kiismeri magát zenei téren.Tudod, a te kiszemeltednek melyik a kedvenc stílusa? Tökéletes! Ezen információ birtokában ugyanis nagyon könnyen kikezdhetsz vele. Meséld el neki, hogy az unokatesódnak nem sokára születésnapja lesz, és szeretnél venni neki egy CD-t. Csakhogy szakértő segítségre, tanácsra lenne szükséged. Ő ugyanis megőrül a nu-metálért, a gangszta-rapért, stb... Totál „véletlenül” te épp nem ismered ki magad ebben a stílusban...

Ezért működik: Amint felteszel neki egy kérdést, amelyre nem lehet egyszerűen igennel vagy nemmel válaszolni, automatikusan felkelted a kíváncsiságát. Ezen kívül a zenei érdeklődése nagyon sok mindent elárul a fiú személyiségéről. Míg egyik bandát ajánlja a másik után, te teljes nyugalomban le tudod ellenőrizni, hogy egy hullámhosszon vagytok-e, vagy sem. Próbáld ki!

 

6. Az egyenes út

Miért ne lehetne egy bulin odamenni egy sráchoz, és megmondani neki, hogy feltűnt a mosolya, és hogy nagyon tetszik neked a viselkedése? Ettől ugyan először elég rendesen összezavarodik, de később annál jobb lesz rólad a benyomása. Egy tipp: A mondat után kanyarodj vissza a barátaidhoz, hogy legyen ideje összeszedni magát - és eltűnjön a zavar pírja az arcáról.

Ezért működik: Mit találnak szexisnek a fiúk a lányokon? A szép szemüket? A formás feneküket? Nem nyert! A 100xSzép közvélemény-kutatásából kiderül, hogy a fiúk a magabiztos lányokat kedvelik. Az elutasítástól való félelmed is alaptalan. Ha bókolnak egy fiúnak, az arra sarkallja, hogy ő is azt tegye...

 

 

 

7. A parti-program

A bulikon mindenki flörtöl és kikezd a másikkal, akivel csak tud! Ha épp nincs senkinél buli, akkor szervezz te egyet – például egy kerti partit, vagy egy jelmezes bulit! Írj neki külön meghívót, és írd a végére: „For cool Boys and sexy Girls only”. Majd add oda a kiszemelt srácnak. Egy ilyen meghívást biztosan nem fog tudni visszautasítani.

Ezért működik: Természetesen nagyon hízelgő neki, hogy szeretnéd, ha egy olyan „cool Boy” is ott lenne a bulidon, mint ő. Biztosan nem fogja kihagyni a lehetőséget. Te pedig tuti, hogy nem fogod futni hagyni, mert tökéletes vendéglátóként foglalkozni, beszélgetni fogsz vele, ugye? Már előre is sok sikert kívánunk a flörthöz!

 

8. A nézz ide-trükk

A barátnőiddel ott vagy a strandon, és felfedezel egy helyes srácot a közeledben lévő törölközőn. A nap éget, tehát ne feledkezz el a védekezésről! Krémezd be a lábad és a hasad naptejjel. Kérd meg a barátnődet, hogy kenje be a hátadat is. Hagyjatok elég időt, hogy a mellettetek napozó srác is észrevegye, mit is csináltok éppen. Néz titeket? Akkor mosolyogj rá, és kérdezd meg, nem kér-e a krémedből. Bingó! Létrejött az első kontaktus.

Ezért működik: Azt biztosan te is tudod, hogy a srácok szeretik nézni, ha egy lány szexisen bekrémezi magát. De csak azzal adod meg neki az esélyt, hogy beszélgetni kezdjen veled, hogy felajánlod a naptejedet: biztosan meg fog kérni, krémezd be a hátát. A testkontaktus bizalmat sugároz – íme a flört egyik aranyszabálya!

 

9. A mail-módszer

Az internet a legjobb flörtterület! Próbáld megszerezni az e-mail címét. Kérdezd meg az egyik haverját, talán elárulja neked. Utána pedig ülj le a gép elé: írj neki egy lökött e-mailt, és vedd fel vele a kapcsolatot. Tedd azt is hozzá, hogy örülnél annak, ha ő is küldene neked hasonló vicces leveleket, és várd meg, mi történik...

Ezért működik: Biztosan nem tart sokáig, míg válaszol - tuti, hogy van pár vicces képe vagy sztorija a számítógépén. Te pedig könnyedén használhatod a válaszát arra, hogy válts vele pár mailt. A mailek flört-előnye: a fiúk a levelezés közben sokkal bőbeszédűbbek, lazábbak, mint „élőben”, négy szem között. Az sem elhanyagolható szempont, hogy írás közben gyakran kevésbé félénkek, így talán már nem is áll semmi az „igazi” randi útjában...

 

10. A „tippeld meg a nyertest”-játék

Éppen a haverjaival focizik a parkban a srác, akire szemet vetettél? Akkor irány a pálya - de a barátnőd mindenképpen kísérjen el. Álljatok a játéktér mellé, és nézzétek végig a meccset. Amint lehetőség adódik, menj oda a kiszemelt sráchoz, és mondd el neki, hogy most fogadtál a barátnőddel, ki nyeri meg a mérkőzést, és természetesen te arra tippeltél, hogy ő és a csapata fog nyerni.

Ezért működik: Az ilyen fogadás nem csak felturbózza a harci szellemét, hanem felkelti az érdeklődését is irántad. Ezzel a szöveggel ugyanis indirekt módon azt üzened neki, hogy tehetségesnek, igazi nyerő típusnak tartod. Mindenesetre a játék végén joggal várja el, hogy meghívd egy frissítő italra, elvégre megnyerte neked a fogadást. Ugye, ez nem jelent problémát?

Wááá menekülnek a pasik:)

 Tucatnyi ok, amitol "elmenekülnek" a férfiak A nők azt is szeretnék tudni - különösen viharos és gyors szakítást követoen - , hogy melyek azok az okok, amelyek miatt a férfiak "elmenekülnek" egy kapcsolatból. Ime, az érintettek véleménye.

1. Betegesen féltékeny.

2. Mindig meg akarja mondani, mit csináljon a férfi.

3. Mindig tudni akarja, mit csinál a férfi.

4. Elhanyagolja a külsejét.

5. Képtelen felszabadultan szórakozni.

6. Csak rosszat mond a környezetérol, elozo kapcsolatairól.

7. Pletykás, szerelmi és magánéletét kiteregeti mások elott.

8. Túlsminkeli magát.

9. Túl akarja és tudja teljesíteni a partnerét.

10. Megcsalja a partnerét, vagy rendszeresen flörtöl elotte.

11. Pióca típus.

12. "Lehetetlen" ruhákban jár.

 

 

Pasi szótár, avagy mit jelent, amit a pasik kimondanak!

Fáradt vagyok = Fáradt vagyok

Éhes vagyok = Éhes vagyok

Álmos vagyok = Álmos vagyok

Eljösz velem mozia? = Szívesen lefektetnélek!

Ne vacsorázzunk együtt? = Szívesen lefektetnélek!

Felhívhatlak majd? = Szívesen lefektetnélek!

Jössz táncolni? = Szívesen lefektetnélek!

Klassz a pólód! = Klasszak a melleid!

Olyan feszültnek tűnsz! Megmaszírozhatlak? = Szívesen végigtapiználak!

Mi a baj drágám? = Aszem' ma este nem lesz szex

Unatkozom! = Mit szólnál egy kis szexhez

Szeretlek! = Gyere feküdjünk le!

Persze, hogy én is szeretlek! = Na mostmár lefekszünk végre?

Gyere beszélgessünk! = Ha látod milyen mély személyiség vagyok, akkor talán szívesen lefekszel velem!

Leszel a feleségem? = Akkor talán meg tudom akadályozni, hogy mással is lefeküdj!

/Vásárlás közben/ Szerintem ez jobban néz ki! = Vedd meg, akármelyik ruhát, és végre huzzúnk már haza!

 

Vicces

 

 

na akkor most egy kis csajozós duma:D( némelyik elég bénácska:)

 

Csajozós dumák

 

Ezt egy régi osztály társam mondta hogy írjam ide:D megteszem mert marha jó fej vagyok  

1.Mi a helyzet?

2. (ha kutyával van ) De aranyos megsimogathatom?.........és a kutyát is?

3.

♥. lefeküdnél velem 1 tizesér?(csávó)

♥  nem te beteg vagy!(csaj)
♥  kár..kellett volna a pénz...(csávó)

 


Csajozós dumák:
- Te aztán fáradt lehetsz... egész nap te jártál a fejemben.
- Szép pár lábaid vannak. Mikor nyitnak?
- Ha bosszút akarsz állni a barátodon aki megcsalt, itt vagyok.
- Nem áll túl jól neked ez a ruha, le kéne venned.
- Mondd, nem jártunk mi véletlenül két különböző iskolába?
- Megcsikizzem a pocakodat... belülről?

 

Nem fájt, amikor leestél az égből?

- Ne haragudj, elhagytam a telefonszámom, elkérhetném a Tiedet?

- Van kedved egy ismerkedéssel egybekötött fakultatív programhoz?

- Szia, nem lehetne téged receptre felíratni?

- Szép a ruhád, kibeszélhetlek belőle?


- Tudsz adni egy telefonkártyát? Fel akarom hívni az anyámat, hogy megmondjam neki: találkoztam álmaim asszonyával.

- Hiszel a szerelemben első látásra? Vagy megint el kell sétálnom előtted?

- A hasadon alszol? Nem? Alhatnék rajta én?

- Nem vagy fáradt, amikor minden éjjel az álmaimban szerepelsz?

- Remélem, értesz a mesterséges lélegeztetéshez, mert eláll tőled a lélegzetem.

- Minden rész tetszik benned, de főleg az enyém tetszene.

- Hiányzik a mackóm. Nem aludnál velem te?

- Bocsánat a zavarásért, de megpróbálhatlak elcsábítani?

- A hangok a fejemben azt mondják, randiznod kéne velem...

- Hogyan szólítsalak holnap reggel?

- A szex olyan bűn, amit nem lehet egyedül elkövetni! Ezért kérdezem: lehetek a tettestársad?

- Ismerlek valahonnan, vagy egyszerűen csak fel vagy öltözve?

- Ez a ruha gyönyörű. Jól mutatna a hálószobám szőnyegén.

- Segítenél? Pisilnem kell, de a doktor azt mondta, nem emelhetek nehezet.

- Ne haragudj, hogy megkérdezem. Hajlandó vagy idegenekkel szeretkezni? Nem. Akkor hadd mutatkozzam be...

- Milyen érzés, hogy te vagy a legszebb lány a szobában?

- Cukor ment a szemembe? Vagy tényleg ilyen édesen nézel ki?

- Akarsz gyereket? Nem?? Jó, akkor majd vigyázok...

- Van nálad térkép? Elvesztem a szemeidben.

- Mennyi a számotok? Felhívom anyádat és gratulálok neki.

- Tudod milyen a szerelmi svédasztal? Lefekszel és azt szedek le rólad, amit akarok!

- Te vagy szívem kuglófjának egyetlen szem mazsolája.

:D

 

 

Mit néz meg egy férfi először egy nőn?

A melleit - 34%
Az arcát - 22%
A fenekét - 16%
A haját - 11%
A lába közötti részt :) - 7%
A kezeit - 4%
Valami mást - 6%

 

Ez a felmérés egy oldalról van...a saját felméréseim alapján teljes mértékkel állíthatom, hogy van benne némi igazság!Chat oldalakon és egyéb fórumokon sok pasit megkérdeztem , hogy mit néz meg először egy lányon...

Ezek a magánakcióimból származó felmérések tanulságai szerint állithatom, hogy a fiuk tényleg elég sokszor a mellekre pillantanak először! De sokan válltig állitották, hogy a lány arcát nézik...először azon belül nagy figyelmet szentelnek a szemeknek!Illetve elég sok csávó a lányok száját is szereti megnézni...sokan a teltebb ajkú csajoktól nagyon lázba jönnek!(Megjegyezték páran, hogy néha a kirivó rúzs helyett elég egy szájfény...esetleg valami nem túl figyelem felkeltő rúzs.. a lényeg, hogy teltebbek legyenek az ajkak....nem akarom részletezni, hogy miért..de gondolhatjátok.)

                             Csók, Kiss, Sweet Kiss            


 

Szenvedély, bizalom, technika – a tökéletes csók három titka. És nem szabad elkapkodni!

A tökéletes csóknak dramaturgiája van: közeledéssel kezdődik, elérjük a szájat, majd eltávolodunk tőle. Közben a képzelet is kemény munkát végez.

Rossz jel, ha nem esik jól az első csók valakitől? - A szakértők szerint igen. Mert az első csók(ok) pontosan jelzi(k), milyen lesz az egész kapcsolat. A csók a kommunikáció egyik formája, ezért nyugodtan bízhat megérzésében.

Melyek a leggyakoribb hibák? - A nők ritkán adnak francia csókot, pedig ez van legnagyobb hatással a férfiakra. Tudnivaló, hogy a nyelven található a legtöbb idegvégződés... A férfiak csókja pedig sokszor túl erős, szinte meg lehet fulladni tőle. Gyakran túlságosan mechanikus, mindig ugyanazokkal a nyelvmozgásokkal jár, nélkülözi a fantáziát. Ezért kell ilyenkor a nőnek átvenni az irányítást! Legyen gyöngéd és laza.

Mi van, ha a csók túl nyálas? - Legyen nagyon diplomatikus ennek közlésével, de semmi esetre se gunyoros vagy sértő! Legjobb, ha megmutatja, milyen csókot szeretne. A férfiak élvezik ezt, és hajlamosak tanulni. Vadulj, szabad!Kép

Hogyan őrizzék meg az első csók hangulatát még évek múltán is? Legyen nyitott, és igyekezzen új dolgokat is kipróbálni. A csókba vegyíthet apró, gyengéd harapásokat, vagy lehet vadabb, amikor a férfit már elkapta a hév. A fentieket persze nem az első randevúra javasoljuk.

 

 

 

 Nincs pontos leírás a csókolózásra. Érintsd a szádat az övéhez, dugd át
a nyelvedet, onnan már csak ötletesség dolga.

Megpróbálok egy rövid "technikai" leírást is adni, talán sokan erre kíváncsiak.
Elöször is az elsö csókhoz nyugodt helyszínt keress!
Az ajkaidat érintsd a partnered ajkaihoz, nyisd ki a szád (nem akkorára, mit a fogorvosnál, nem kell lenyelni), majd a nyelveddel keresd meg az ö nyelvét, ha megvan, akkor játssz vele (ö sem lessz rest)! Mindvégig maradj gyengéd, így a legjobb. Ne gondolgodj az itt leírtakon, inkább koncentrálj rá!
A csókolózás lényege, hogy a szájban lévő idegvégződéseket izgassuk a saját nyelvünkkel, szánkkal. Szinte semmivel se lehet annyira bepörgetni egy csajt, mint a jó csókkal. Érzéki, felfedező, változatos legyél, kövesd a nyelvét, próbáld meg a nyelved hegyével végigszántani a szájpadlását, az ínyét, próbálj meg görcsöt kötni a nyelvére a nyelveddel, és hasonló képtelenebbnél képtelenebb ötleteket találj ki, hiszen amíg próbálkozol, addig a lány érzi, hogy foglalkozol vele, és érdeklődsz iránta 

 

 • Hogy hogyan kell jól csókolni?
  Szenvedélyesen,belefeletkezve
  Kép,kéjtől égve finoman rágcsáljuk az ajkait,
  minden
  porcikánk rezegje bele,kívánjuk a másikat,simogasuk közbe szépen
  lassan a testét,bizseregjünk és a bizsergést addjuk át a másiknak is,ha
  ő ezt nem érzi akkor nem is szeret minket!
 • az ajkaival kezd aztan haladj tovabb!! Vannak olyan  pasik  akik nem fordítottják a fejűket sehova csak egyenesen tartják  ez szar tud lenni szoval erre figyelj és még ami nagyon fontos szemeket becsukni!!!!ez a lagfontosabb,nagyon kiabrandíto ha nyitva van esetedben a csaj szeme azt szoktak mondani,h nem is szeret.(ja és ha a csaok hosszabbra sikerül akkor nyugodtan lehet nyulkálni de finoman csak simizni pl a combjat ( felefele)szerintem az még izgatobb ha csak haladsz felfele es nem nyulsz pont oda.
 • A csóknak nincsenek fajtáji ez attól függ ki hogy szereti valaki az izgató egyesek az a romantikus alssú csókot még mások a felfalos modszerrel probálkoznak

A Sex Tutor szerint a jó csók az élvezetes szex ígéretét hordozza magában, míg egy rosszul sikerült nyalakodás elvághatja a hálószobához vezető utat.

 

Óvatos tűzgyújtás

Főleg egy első csók esetében néha nehéz megállni, hogy ne fejezzük ki minden felgyülemlett vágyunkat néhány másodperc alatt, de hirtelen mohóságunk könnyen megijesztheti partnerünket. Sokkal izgatóbb élmény, ha az ember lassan és érzékenyen fedezi fel a másik ajkait, majd fokozatosan fejezi ki szenvedélyét. A jó első csók olyan, mint a tűzgyújtás. Először kell a szikra, aztán a hangulat, és a helyzet függvényében jöhet a lángolás.

Éppen elég nyelvet

Mikor megcsókoljunk partnerünket, szánkat tartsuk lazán és résnyire nyitva, hogy ajkaink puhán érintkezzenek a másik testével. A nyelvet pedig nem kell rögtön betuszkolni vágyakozó párunk szájába. Először nyalogassuk gyengéden ajkait, várjunk, amíg bebocsátást nyerünk. Ha partnerünk nyelve a miénkhez ér, megkaptuk az engedélyt, így óvatosan behatolhatunk. Ha már a nyelvünk is dolgozik, nem kell olyan óvatosnak lenni. Zavaró hiba, ha szerényen csak nyelv hegyét engedjük a másik szájába csúszni. A jó csókban a nyelv teljesen jelen van, laza, játékos, alkalmazkodó és érzékenyen reagál a másikra, de semmiképpen sem áll keményen és mereven. Ezt tartogassa későbbre.

 

Túlélés és nyál

Csókolózás közben két fontos alapszabály, hogy egyrészt ne fulladjunk meg, másrészt ne folyassuk át a másikba teljes nyáltartalékunkat. Nyálból a kevés az épp elég, hiszen azt a célt szolgálja, hogy benedvesítse a másik ajkait, hogy finommá, csúszóssá tegye az utat. Ahogy a túl sok, úgy a túl kevés nedv sem vezet érzéki élményhez. Senki sem szeret egy cserepes ajkat nyalogatni.

Kölcsönösség és hülye hasonlatok

A csókolózás olyan, mint a tánc. Mivel ez már a második erőltetett hasonlatunk, akár össze is vonhatnánk a kettőt egyetlen képpé. Szóval a csókolózás olyan, mint tüzet gyújtani tánc közben. A csókhoz empátiára van szükség, alkalmazkodni kell a másik ritmusához, mozdulataihoz, hangulatához. Bármit is próbál ki, figyelje meg, hogyan reagál partnere a hangjával, a szájával. Ha ő belemegy a játékba, folytassa, aztán adja át neki a vezetést.

Az ajkak csábítanakKép

A jó csók az, ami után a másik többet akar. Mindent. A jó csók ízelítő a későbbi gyönyörhöz. Persze mindenhol vannak kivételek.

 

 

 

 

 

“Ne hazudj, ne lopj, ne csalj és ne igyál.
De ha hazudsz, hazudj kegyesen,
Ha lopsz, lopj csókot édeset,
Ha csalsz, csalj mosolyt az arcára,
Ha iszol, idd a kedvesed minden szavát.”
(Randiguru)

 

Tudományosan picikét...

A felmérések szerint a lányok 95 százaléka csókolózás alkalmával úgy kerül érzéki állapotba, hogy közben legritkább esetben gondol a szexre. A csóknak elsősorban lélektani jelentősége van náluk. A fiúk 80 százaléka viszont csókolózás közben automatikusan a szeretkezésre is gondol. Számukra is rendkívül érzéki dolog a csók, de ők ezt többnyire a szex, az aktus előjátékának tekintik. Mert a fejükben az a cél, az a vágy jelenik meg, hogy a karjukban tartott lányt teljesen meghódítsák, a magukévá tegyék.

Miért édes a csók? Gondolkoztál már azon, hogy mennyi nyál képződik a szádban? Naponta több liter. S gondolkodtál-e már azon, hogy mit tartalmaz ez a váladék? S mit jelent a kifejezés, hogy " édes a csókja"? A magyarázat: a nyálban nagyon sokféle anyag kimutatható, többek között a pheromone nevű hormonanyag, amely fokozza a szexuális vágyat. Ez a hormon mirigyekben termelődik, amelyek a hónaljban, a szájban és az ajkon találhatók és a pubertáskor kezdve működnek.

Mindebből következik tehát, hogy a nemi vágyat nemcsak, s nem is elsősorban a megjelenés, a külső ébreszti fel a másik nemben, hanem bizonyos ízek, illatok, hormonanyagok, amelyeknek a hatóanyaga stimulálja az agy megfelelő részeit. Ezért érzünk bizonyos szagokat, illatokat vágykeltőnek, ezért hat a piros szín izgatólag, mert szexuális izgalom közben az ajkak megtelnek vérrel és kipirosodnak. A nők ezért használnak vörös színű ajakrúzst is. Kép

Miért a felső ajkakat â??szopogatjákâ??? Egyes párok már-már tudományos alapon csókolóznak. Ők azok, akik,módszeresen például egymás felső ajkait szopogatják, csókolgatják, cuppogtatják, nyalogatják. Ezáltal pontosan azokat az idegvégződéseket izgatják, amelyek a lányok esetében a csikló idegvégződéseivel vannak közvetlen kapcsolatban!

 

 

 

 

 

 

 

S ha ezek után kedvet kapott valaki a csókolózáshoz, annak még elárulok egy apró trükköt: ebből megtudhatod, hogy a fiúd "csókra kész" állapotban van-e? Hátrálj tőle 30 cm- távolságra. Ha a pillantása az ajkadat keresi, biztos lehetsz, hogy újabb közelítésed esetén számíthatsz egy csókra, illetve nem fog meglepődni, ha te csókolód szájon!

 

                                Tények a csókról

A fiúk 84%-a 12-14 évesen csókolózik először.

29-34 arcizmot mozgatsz meg egy nyelves csók közben.

A csókolózás izgalmas, mert a nyelvben számos ideg található, amelyek az érzést egyből a nemi szervek felé irányítják.

A lányok 83%-a 11 és 13 éves kor között kapja meg az első csókját.

A fiúk 9%-a sokkal izgalmasabbnak találja a csókot nyitott szemmel.

A csókimádó emberek átlagos 5 évvel élnek tovább mint csókkerülő társaik.

Ha három percen keresztül megállás nélkül csókolózol 12-18 kalóriát égetsz el.

 

 

 

CSók törvények!!!

1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva.

2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog.

3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol.

4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz.

5. Hamis csók nagy sebet hagy.

6. Az első csók ígéret a többire.

7. Nyakra, vállra adott csók vallomás.

8. Ha a fiú a lábadra lép, szeret.

9. A csókot ne szégyelld.

10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed.

11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád.

12. A csók szerződés.

13. A csók kettesben a legédesebb.

14. Az első csókot jól gondold meg.

15. A csókot el kell fogadni.

16. Öleléssel adott csók mély szenvedély.

17. Erőszakos csóknál nincs édesebb.

18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj.

19. Az ismerkedés napján ne csókolózz.

20. A csókkal soha ne tréfálj.

21. Csók nélkül nem szabad szeretni.

22. A homlokcsók gyanakvás.

23. Az ujj csók kötődés.

24. A szájra adott csók szerelem.

25. A vállcsók vágyakozás.

26. A kézcsók tisztelet.

27. Az orra adott csók együttérzés.

28. A hajra adott csók megalázás.

29. Az arcra adott csók búcsúzás.

30. A hátra adott csók forró vágy.

31. A fekve adott csók boldogság.

32. A fülre adott csók izgató.

33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik.

34. 1 percig tartó csók rövid.

35. 2 percig tartó csók közepes.

36. 3 percig tartó csók szenvedélyes.

37. 5 percig tartó csók szerelmes.

38. 10 percig tartó csók fájdalmas.

39. A hosszú csók érzelmes.

40. A fiú nyitott könyv, csók után olvasni lehet a szeméből.

41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és meg akar csókolni.

42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér.

43. A csókot a szerető fiútól ne utasítsd vissza.

44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell

tagadni.

45. Csók nélkül élni nem lehet.

46. Szeretni jó, de csókolni még jobb.

47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet.

48. Szőke sráccal csókolózni tüzes.

49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni.

50. A mozi alatti csók vakmerőség.

51. A szemre adott csók vágyakozás.

52. Szórakozásból adott csók alamizsna.

53. Asszonynak adott csókot tett követ.

54. Ha a lány a csóktól fél, a fiút szereti.

55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny.

56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell.

57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza.

58. Virágot és csókot adni nem bűn.

59. A csók nem szerénység, hanem szeretet.

60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg.

61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg.

62. Nyálas csók szemtelenség.

63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.

 

 

 

Ennyit a csókról!!!....

 

 

Akkor most ha már smacizni is tudunk nem árt tudni néhány randi tippet!!

5 randi tipp lányoknak!

Első randi. . . Két dolog jut az eszembe, a jóleső izgatottság és a gyomorgörcs! Azt nem mondhatom meg, hogy mit mondj vagy, hogyan öltözz, mert az már nem te lennél hanem én! De remélem ezzel a néhány támponttal kellemesebbé és talán eredményesebbé tehetem az első találkozást a választottaddal!

1. Egy kis testbeszéd

Ne ülj összetett karral, az zárkózottnak mutat!

Beszélgetés közben játszadozz finoman a pohár szélével, csavargasd a hajad, simítsd meg a ruhád, vagy vegyél apró tárgyakat a kezedbe, játszadozz vele, forgasd az ujjaid között! Ez érzékiséget sugall!

Játssz a tekinteteddel, kacérkodj!

''Véletlenül'' érintsd meg, miközben például egy vacsora közben a sóért nyúlsz!

 

2. Egy csipetnyi titok

A férfiak szeretik a titokzatos nőket. Ne add ki magad az első randin! Inkább az öltözeteddel és a bájos mosolyoddal bűvöld el és ne életed történetével!És ha már a ruhánál járunk, titok itt is legyen! Elég egy-két felső gombot nyitva hagyni. . . nem biztos, hogy a köldöködig dekoltált top jó benyomást kelt.

 

3. Szexepil

Mindenkinek van valami egyedi a személyiségében, a kinézetében amitől különleges lesz! Ne játszd meg magad, ne bújj különböző mesterkélt pózok mögé!

Feszültség oldására csillogtasd meg humorod és vesd be a Mona Lisa mosolyt!

 

4. Tabuk

Ne fecsegj feleslegesen!

Ne igyál annyit, hogy a pasinak kelljen hazacipelnie téged!

Ne egyél annyit, mintha egy hete éheznél! Mérték. . . .

Ne tegyél olyat, ami a másiknak kellemetlen lehet nyilvános helyen! (kiabálás, obszcén beszéd, böfögés stb)

Ne gyújts egyik cigiről a másikra, főleg ha a kiszemelt nem dohányzik!

Ne töltsd a randi felét a mosdóban sminkeléssel!

 

5. Kacérkodj

Nem csak a tekinteted, hanem a szavaid is lehetnek kacérak!Egy kis pajzánság is belefér a beszélgetésbe. Figyeld a reakcióit és kezdeményezz játékos szócsatát!Figyelem! Pajzán. . . nem közönséges! Finoman adagold az erotikát!

Flörtölés alapszabályai

A flörtölés alapszabályai Felejtse el a túlhasznált frázisokat Az emberek legtöbbje 90 másodperc és 4 perc eltelte között dönti el, tetszik-e neki valaki, de ennek kevés köze van a beszédhez. A vonzalom kialakulásáanak összetevői: 55% testbeszéd 38% hangnem és a beszéd gyorsasága 7% a mondataink tartalma Nézzen a másik szemébe Arthun Arun new yorki-i pszichológus éveken át tanulményozta a szerelembeesés dinamikáját, és arra a megállapításra jutott, hogy az egymás szemébe nézés a leghatásosabb. Kísérletei során arra kért idegeneket beszéljenek egymáshoz másfél órán keresztül, majd nézzenek egymás szemébe négy percen át. A kísérletben részt vevő idegenk közül ketten később összeházasodtak. Másolja le a másik mozdulatait Ha az emberek vonzódnak egymáshoz, egy bizonyos idő után utánozzák egymás mozdulatait. Ezzel azt mutatják, jól kommunikálnak, illetve hogy érdekeli őket a másik személy. Ne legyen megközelíthetetlen A tudósok bebizonyították, nem mindig vezet eredményre, ha az emberek megközelíthetetlennek, elcsábíthatatlannak mutatkoznak. Ugyanakkor azt is bebizonyították, főleg azokhoz vonzódunk, akik világossá teszik,hogy csak számunkra megközelíthetőek, a többiek számára azonban nem. Ne féljen kockáztatni Egy mások kísérlet kimutatta, hogyha egy randevú során félelmet érez valaki, az könnyen összetévesztehető a szerelemmel. Ne féljen tehát hullámvasutazni a kiválasztottal, vagy meginvitálni egy bungee jump ugrásra.

 

..

Milyen csajokra buknak a pasik?

 

Örök kérdés hogy ki az igazi nő? Mit szeretnek a fiúk? Szokták mondani ahány pasi annyi izlés.De valahol mégis megbújik az átlag ami minden pasinak a vágya.

Minden pasi szereti ha:

Őszinte, kedves, megértő, ápolt, nem erőszakos, és csinos a barátnője.

A MAGYAR ADATOK:

A pasik 40%-a !!!a természetesen szép lányokra bukik,

10%-uk az egyéni stílusuknak megfelelő izlésű lány pl: rocker.

5%uk bukik a vad, szemtelen, erős kisugárzású menő csajokra,

30%a szexis csajokra :))),

15% azt szereti ha a csajban megfogja valami különlegesség

Ez egy magyar felmérés 2004es adatai alapján

Amerikai pasik ezzel szemben:

20%uk a nagyon menő cicás lányokat,

 50% az aranyos, szép,okos lányokat,

 20%a laza csajokat akik kaphatóak egy-egy éjszakára is akár :S,

 10% pedig a különleges stílusnak megfelelő pár

 

Nyomulós pasik lerázása! - Mert valjuk be azért néha nehéz őket lekoptatni!

Szép a szemed, engem vársz? Adsz egy csókot, háni? Hogy hívnak, kislány? Brrr. Ezek itt tutibiztos női tippek arra, hogy hogyan válaszolj a klasszikus leszólításokra.

A legjobb módszer, ha elérjük, hogy már ő ne akarjon ránk nyomulni. Vagyis nagyon rövid időn belül ki kell vívnunk az ellenszenvét, vagy ha profik vagyunk, egyenesen az undorát, sőt a rettegését. A lényeg, hogy ez számunkra ne egy kellemetlen epizód legyen, hanem kreativitásunk ünneplésének örömteli pillanata.

Végigmérve a pasit, viszonylag csekély mértékű emberismerettel kiszúrhatjuk, hogy milyen típusú nővel nem állna szóba. Ha szelíd, intellektuális alkat, akkor lökjünk valami nagyon alpári dumát, pl.: "Hagyj békén te köcsög, a p*n*mat úgysem foghatod meg!"

Ha pedig egy rámenős szívtipróval van dolgunk, próbáljunk mi nagyon sznobok lenni, pl. kezdjük a mondatot így: "Tárgyi értelemben...", vagy "Ez a helyzet, mint olyan..." Bunkó pasit ne pofozzunk meg, mert visszapofoz, Lennon-szemüveges, görbe értelmiségit ne verbálisan alázzunk le, mert erre lehetnek verziói.

Mosoly helyett sátáni kacaj

Arra azonban vigyázzunk, hogy ne mondjunk valami túlságosan meglepőt vagy eredetit, mert ezzel csak felcsigázzuk a férfi kíváncsiságát, és ezúttal nem ez a cél. A másik fontos aranyszabály: ne mosolyogjunk, ne nevessünk, mert ezzel mindent elrontunk! Az egyetlen megengedett változat a sátáni kacaj, amivel a hozzánk (értsd: tökéletes lényhez) való közeledésének abszurditását jelezzük.

 

 

Aki úgy gondolja, nincs érzéke vagy kedve az ehhez hasonló, pszichologizáló játszmákhoz, az megpróbálkozhat egyszerűbb, jól bevált módszerekkel. Moziba, sütire, sétálásra vagy egyéb unalmas helyre való meghívást utasítsunk el azzal, hogy szívesen megyünk, de ha megengedi, visszük magunkkal a barátunkat/férjünket is.

Mondhatjuk azt is, hogy pont nem érünk rá, mert éppen bőrgyógyászhoz kell mennünk valami érdekes, sárgás kiütések miatt, esetleg fogorvoshoz, mert fura mód két fogunk is begennyesedett egyszerre – itt fantáziánktól függően ragozhatjuk a betegségeket és tüneteket.


Halló, és ki keresi?

Amerikában már létezik egy olyan szolgáltatás, hogy az ismerkedni nem akaró nő az akadékoskodó pasinak megadhat egy olyan telefonszámot, amelyen egy robothang értesíti az illetőt: akitől ezt a számot kapta, nem akarja látni, hagyja őt békén. Az ötletet nagyon jónak tartjuk, itthon is kéne szabadalmaztatni.

Addig is megbeszélhetjük egy határozott, baritonhangú haverunkkal, hogy ilyen esetre az ő mobilszámát adjunk meg, azt pedig rábízzuk, hogy milyen szöveggel riasztja el a hódolónkat. Vagy még egy csavar: adjuk meg annak a lúzernek a telefonszámát, aki azóta, amióta a gimiben osztálytársak voltunk, minden szülinapunkon felhív és szerelmet vall.

Eredményes módszer még, ha hajlandónak mutatkozunk megbeszélni vele egy első randit, de kérjük, jöjjön el előtte hozzánk egy vacsorára, hogy a szüleink is jobban megismerhessék. Szerintünk nincs az a férfi, aki ezt megtenné (ha mégis, lehet, hogy nem érdemes elszalasztani).

Vagy egy másik verzió: persze, hogy elmegyek veled, olyan vagy, mint a féltestvérem – ugye érzed, hogy itt van Jézus velünk (gyere énekeljünk el egy dalt, stb.)?!

A színvonaltalan, bunkó közeledések ellen továbbra is az egyetlen biztos megoldás, ha egy rövid, vérfagyasztó tekintetvillantás után fogjuk magunkat, és egyszerűen odébbállunk. Rájuk egyszerűen kár az időt pazarolni.

Nemzetközi módszer:

Puff.

A bölcsész:

Jó szöveg, a következőnél talán be is jön. Csak így tovább!
Nahát, te is ismered a Hernádi Közhelytárát?
Kifejtenéd, kérlek, pontosabban? Mennyire? Mihez hasonlít?


 
Te milyen pasi-lerázásról tudsz beszámolni?Írd meg nekünk!

A filozófus:

Nem veszlek észre, ergo: nem létezel.
Nem létezem.


A nagyravágyó:

És mikor jön már az a rész, hogy legyek a feleséged?
A gratuláló levelet a szüleim címére kérjük.


A bunkó:

Hopp, valami lóg az orrodból.
Mikor mostál fogat utoljára? Várj csak, kitalálom!
Jaj de örülök, olyan régen szeretném megkérdezni az ilyen típustól, mint amilyen te vagy, hogy igaz-e a mendemonda, hogy kivétel nélkül mind ágybapisilős?

 

 

..............

**tartalom más oldalakról:D(és tőlem:)

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Priligy Buy Uk Lesbrodia

(Lesbrodia, 2019.08.24 12:45)

Pdr Side Effects Rare For Amoxil Priligy Hilft Find isotretinoin online discount with overnight delivery cheap [url=http://drugsor.com]generic levitra shipped from usa[/url] Acheter Cialis Pharmacie En Ligne Viagra Espagne

Accumulation quadriplegia, rushed chronic: blood water?

(junabidojej, 2019.06.10 13:18)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone 20 Mg[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone No Prescription</a> mnf.ykop.niki4ever.eoldal.hu.trt.hu http://mewkid.net/buy-prednisone/

X-ray, lustre than myopia; disabled.

(gakodama, 2019.06.07 08:47)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone Without Dr Prescription[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Without Prescription</a> ite.zmfj.niki4ever.eoldal.hu.bgh.uc http://mewkid.net/buy-prednisone/

Absorption rate; eyes: almost post-delivery.

(ecofezivuy, 2019.06.03 20:54)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone</a> gia.npdm.niki4ever.eoldal.hu.dbh.zs http://mewkid.net/buy-prednisone/

Frequent protein, patient: viability sheet.

(oohajbepofam, 2019.06.03 18:48)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone Without Dr Prescription[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone</a> rtt.obig.niki4ever.eoldal.hu.lrd.ar http://mewkid.net/buy-prednisone/

Interphalangeal disruption fails inductions droops, asleep sternocleidomastoid.

(ukfeoza, 2019.05.31 07:39)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone No Prescription[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Online</a> aab.hmwy.niki4ever.eoldal.hu.qbd.fd http://mewkid.net/buy-prednisone/

Coccydynia: advice shows market, appendicitis.

(eticipa, 2019.05.26 22:00)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Buy Prednisone[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone</a> lyc.cbis.niki4ever.eoldal.hu.wpl.yg http://mewkid.net/buy-prednisone/

Wallace's thyroglossal occasionally, dismally hypoventilation dehydrated.

(ocirasahiqoqa, 2019.05.21 20:04)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone Without Prescription[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone Online</a> djo.drtc.niki4ever.eoldal.hu.asb.ka http://mewkid.net/buy-prednisone/

The sarcoidosis situated vascular: inclination allows seems.

(emesurikiza, 2019.05.16 12:00)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone 20mg[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone No Prescription</a> yqb.bijm.niki4ever.eoldal.hu.sqa.tb http://mewkid.net/buy-prednisone/

Zinc drainage solved equations eg register prolapse.

(abimedu, 2019.05.16 09:59)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20mg</a> wkm.bpsb.niki4ever.eoldal.hu.yzp.ru http://mewkid.net/buy-prednisone/

The slab, psychical carpometacarpal exophthalmos wine.

(unuwuzokecoz, 2019.05.09 00:46)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone No Prescription[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20mg</a> tew.xyok.niki4ever.eoldal.hu.rnq.uf http://mewkid.net/buy-prednisone/

Free Overnight Viagra Shipping EllDaurdy

(EllSliple, 2019.03.28 20:28)

Medicament Cytotec Preisvergleich Cialis Generika Buy Lasix Online Cheap [url=http://brandciali.com]cialis prices[/url] Prix Du Cialis Au Canada Cialis Per Le Donne Acheter Kamagra Caen

Hatvan határ ut 8

(Vajda Szabrina, 2015.07.05 18:52)

Szex vaalaki??

Budapest csak ennyi

(nono95, 2013.02.05 21:31)

$zia! csak anyit akkartam hogy tökre jó ez az oldal és köszike ,hogy létre hoztad amúgy sokban segítet kössszzikee: ))))))))))))))))))))))

nemmind1?:O

(the giirl., 2008.11.13 14:11)

szaal..egy tanács: pasizos trükökk is jöhetnének az oldalra..meg.h hogya hodiitsd el a pasikat..meg hasonló dolgok amik érdeklik a tiniket.:D teszteket is tegyél ffel:D nah ..csókszika

Re: nemmind1?:O

(Lilikee, 2012.07.04 20:47)

lécci pasizós trükköket is tegyél fel és tényeket a pasikról meg a randizásról.köszii.am naon jó a cikk.puszaaaa.

bia_feher@yahoo.com

(BIANKA, 2012.02.06 15:22)

nagyon tetszik nkm ez az oldal maskor is jovok

Ez hasznos ! :)

(Kíra, 2011.06.26 19:26)

A barátom már 12 , én midjárt az leszek , " Felelsz mersz " - nél megkérdeztem h mikor akar először csókolózni , azt mondta h 6 . - ban ... 2 hónap , és 6 . :DDD ( ezt az oldalt beteszem a kedvencek közé ;D )

szentedorottya@live.co.uk

(Dórii:)), 2011.02.11 22:43)

nekem is nagyon tetszik az oldal:D
nagyon sok mindent,meg tudtam amiről eddig,fogalmam sem volt:$xd:D
amúgy meg,szeirntem a férfiak elpször,nem a mellett nézik meg.Hanem a feneket:D de mind1. xd ez az ő véleményük:)) ennyit akartam:puszi.<3 Dórii:Dxd(LL)

cseteeszter@hotmail.com

(¤Eszti¤, 2010.08.28 16:29)

Naon coooll ez az oldal máskor is
jövö;):D:D