Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


randiguru

2008.09.08

Amiket ne csinálj a randi ideje alatt!

 

Ahogyan mi sem szeretjük, hogy a fiúk mondjuk randi közben  a fociról mesélnek, ugyanúgy ők is találnak kivetni valót bennünk! A randi attól még lehet jó, hogyha odafigyelsz pár dologra!

 

Ne nyávogj illetve panaszkodj!

Nincs is rosszabb egy panaszkodó lánynál! Gondolj bele, a fiú odamegy nagyon vidáman a randira, te meg elkezdesz neki panaszkodni mindenféle apró dolog miatt( időjárás, vagy az a csaj akit utálsz). Rögtön elmegy a kedve, nem csak a randitól, hanem tőled is! Nem baj, hogyha elmondod neki, hogy ha valami bánt, nem kell magadban tartsd a gondjaidat, de efféle kis apró-cseprő dolgokkal ne hozakodj elő!

 

 

Ne telefonálj!

Borzasztó nagy bunkóság, hogyha valakivel találkozód van és mással foglalkozol, például lelkesen bájcsevelyt folytatsz telefonon az egyik barátnőddel. Szegény barátod meg csak ott ül kukán, ne adj isten, magában meg már keresztet vetett rád! Ha randiztok, és hogy első randi, akkor különösen figyelj rá, hogy a telefonod legyen lenémítva, vagy kikapcsolva! Apró dolognak tűnik, de meghatározhatja az egész randi hangulatát, hogyha nem egymással foglalkoztok!

 

Ne játssz mást!

Biztosan sokszor hallottad, hogy a találkozón add magad, ne legyél más aki vagy! Ha már a fiú elhívott randizni, akkor az az éned tetszik neki, akit megismert kezdetektől fogva. Ha mást kezdesz el játszani, akkor lehet, hogy kiábrándul belőled hamar, és akkor majd te foghatod a fejed, és téves eszméket állítasz magadnak például: ,,azért nem jár velem, mert nem vagyok elég vékony`` és így tovább. Közben pedig, nem is amiatt nem jár veled, hanem mert csalódott benned, nem azt kapta, akit legelőször megismert!

 

Egyél!

Ha étterembe visznek minket, akkor úgy nézünk a barátunkra, mintha óriási baklövést követett volna el. Ez még a kisebbik gond, de mi van akkor, hogyha ő rendel valami normális kaját, te pedig ráteszel egy lapáttal, és csak salátát kérsz? Nagyon ciki szituáció, mert akkor azt hiszi a barátod, hogy ez kecskével állt össze, a másik variáció pedig az, hogy elijeszted, mert szegény srác azt fogja hinni, hogy ő hozzád képest milyen nagy étkű. És akkor arról nem is beszéltünk, hogy el is ijesztheted magad mellől az illetőt, mert azt hiheti, hogyha együtt laknátok, akkor reggel, délben, este csak valami fű féle lenne az asztalon. Ne féltsd a gyomrodat, egyél! Nem fog emiatt senki sem megszólni, maximum a barátod megdicsérhet, hogy: ,,Végre valaki, aki eszik is, és nem pedig kecskét játszik!``

 

 

Ne csináld a cirkuszt!

Ha valahova elmentek kettesben és mondjuk késik a pincér, vagy nem olyan az ellátás, mint amilyet te szeretnél, nem kell rögtön a hisztit csinálni! A körülötted lévő emberek is azt fogják hinni, hogy egy megkattant hisztis liba vagy, és a barátod is csak értetlenkedve fog nézni rád. Ha nem tetszik valami, vagy nem azt kaptad, amire vártál, akkor diszkréten szólj, ne pedig balhézz!

 

Ne sértődj be!

A fiúk szeretnek viccelődni, bár olykor túlzásba viszik. Mi pedig, mivel érzékenyebbek vagyunk, hajlamosak vagyunk megsértődni, és duzzogni egy-egy megjegyzésükön, amit ők viccnek szántak! A fiúk szeretik, ha valaki értékeli a humort, tud nevetni! Persze, van egy határ, amit nekik sem szabad túllépni. Éppen ezért, hogyha lehet, akkor magatok között tisztázzátok le ezt a határt, így a barátod sem fog téged megbántani, és ő is tudni fogja, mit szabad, mit nem, így majd annak megfelelően próbál viccelődni.

 

Ne várd el tőlük, hogy gondolatolvasók legyenek!

A leggyakoribb női hiba. Ülni, és sértődötten nézni a másik félre, aki azt sem tudja, hogy mit csinált, de azért mi szúrós szemmel nézünk rá! Ha valamit szeretnél, azt mondd el a másik félnek, akkor hátha igyekszik úgy alakítani a randit, hogy neked is, meg magának is megfelelő legyen! Nyugodtan szólj bele a szervezésbe, a fiúk nem gondolatolvasók, szükségük van olykor egy kis útmutatásra! Ha ezt nem kapják meg, akkor milyen jogon vársz tőlük tökéletességet?!

 

 

A randizás nem könnyű dolog, az első randi pedig egyenesen fájdalmas is lehet. Fontos, hogy mindig önmagadat add, és társaságodban a hapsi is jól érezze magát. Tippjeink segítségével azonban könnyebben veheted az akadályokat.


- Előre szervezd meg, hogyan mész el a randira, és onnan hogyan fogsz hazamenni. Így nem csúszhatnak ki a kezedből a dolgok olyan könnyen. Ha a randi nem alakul jól, bármikor leléphetsz. Mivel nem tudja, hol laksz, a rosszul sikerült randiból nem lesz rémálom, amikor a pasi felbukkan az ajtódban.
- Ne játszd meg magad. Az első randi elég stresszes dolog mindkettőtök számára, és nyilván nem szeretnél csak azért egy olyan randiban ragadni, amit nem élvezel, mert úgy érzed, hogy végig kell játszanod a szerepedet. Tegyél meg mindent azért, hogy nyugodt és magabiztos legyél, és mutasd meg neki, hogy ki vagy valójában.
- Semmi olyat ne vegyél fel, amit nem érzel kényelmesnek. Ez a nagy színház továbbfejlesztett változata. Az első benyomás nagyon fontos, és ha nem érzed magad jól abban, amit viselsz, akkor az már nem is te vagy. Az első randi anélkül is elég rossz, hogy percenként a ruha szegélyét kelljen lehúzgálnod, vagy alig kapnál levegőt, mert szorít az öv.
- Mondd el a pasinak, hová fogtok menni. A pasi így sokkal nyugodtabb lesz, mint akkor lenne, ha fogalma sem lenne arról, mi vár rá. Gondolj arra, hányszor érezted magad túl- vagy alulöltözöttnek, és ez mennyire elszívta az önbizalmad.
- Ne csak magadról beszélj. Persze, te vagy a világon a legérdekesebb ember, és neked van a legérdekesebb életed, de nem így van ez mindenkivel? Azok a legérdekesebb beszélgetőpartnerek, akik nem csak magukról beszélnek, hanem kérdéseket is tesznek fel másokról.
- Ne felejts el szájvizet használni indulás előtt. Annyira kézenfekvő, de sokan el szokták felejteni. Szájvíz híján egy mentolos rágógumi is megteszi.
- Ha enni mentek valahova, próbáld előre eldönteni, hogy mit fogsz rendelni. Ne rendelj nehezen ehető ételeket, bármilyen jól is készítik azon a helyen, mert ha úgy kell enned, mint egy malacnak, akkor elkenődik a sminket, leeszed magad, és egész este azon fog járni az agyad, hogy milyen piszkosnak érzed magad.
- Ne felejtsd el, hogy nem a pszichológusnál vagy. Ha az expasidról, az exférjedről, vagy a csúnya válásodról beszélsz, még akkor is szánalmasnak fogsz tűnni, ha te vagy a legintelligensebb ember a világon. Ha pedig a pasit kérdésekkel bombázod a volt nőiről, az nyomulósnak és tolakodónak tűnik. Inkább könnyed témákról csevegjetek.
- Amikor eldöntöd, hogy hova fogtok menni, vedd figyelembe, hogy kivel is mész. Ha például vegetáriánus a pasi, akkor ne vidd olyan étterembe, ahol annyi húst lehet enni, amennyit csak bír a vendég, de ez fordítva is igaz: ha imádja a húst, akkor ne próbáld elcipelni egy vegetáriánus étterembe.
- Legyél udvarias és figyelmes, nem számít, mennyire unalmas a pasi. Nincs annál rosszabb, mint amikor állandóan másfelé néz az, akivel randizol, vagy elkezd nevetni, amikor a nagymamád temetéséről beszélsz.
- Végül, de nem utolsósorban: érezd jól magad, és légy önmagad!

 

5 randi tipp lányoknak!

Első randi. . . Két dolog jut az eszembe, a jóleső izgatottság és a gyomorgörcs! Azt nem mondhatom meg, hogy mit mondj vagy, hogyan öltözz, mert az már nem te lennél hanem én! De remélem ezzel a néhány támponttal kellemesebbé és talán eredményesebbé tehetem az első találkozást a választottaddal!

1. Egy kis testbeszéd

Ne ülj összetett karral, az zárkózottnak mutat!

Beszélgetés közben játszadozz finoman a pohár szélével, csavargasd a hajad, simítsd meg a ruhád, vagy vegyél apró tárgyakat a kezedbe, játszadozz vele, forgasd az ujjaid között! Ez érzékiséget sugall!

Játssz a tekinteteddel, kacérkodj!

''Véletlenül'' érintsd meg, miközben például egy vacsora közben a sóért nyúlsz!

 

2. Egy csipetnyi titok

A férfiak szeretik a titokzatos nőket. Ne add ki magad az első randin! Inkább az öltözeteddel és a bájos mosolyoddal bűvöld el és ne életed történetével!És ha már a ruhánál járunk, titok itt is legyen! Elég egy-két felső gombot nyitva hagyni. . . nem biztos, hogy a köldöködig dekoltált top jó benyomást kelt.

 

3. Szexepil

Mindenkinek van valami egyedi a személyiségében, a kinézetében amitől különleges lesz! Ne játszd meg magad, ne bújj különböző mesterkélt pózok mögé!

Feszültség oldására csillogtasd meg humorod és vesd be a Mona Lisa mosolyt!

 

4. Tabuk

Ne fecsegj feleslegesen!

Ne igyál annyit, hogy a pasinak kelljen hazacipelnie téged!

Ne egyél annyit, mintha egy hete éheznél! Mérték. . . .

Ne tegyél olyat, ami a másiknak kellemetlen lehet nyilvános helyen! (kiabálás, obszcén beszéd, böfögés stb)

Ne gyújts egyik cigiről a másikra, főleg ha a kiszemelt nem dohányzik!

Ne töltsd a randi felét a mosdóban sminkeléssel!

 

5. Kacérkodj

Nem csak a tekinteted, hanem a szavaid is lehetnek kacérak!Egy kis pajzánság is belefér a beszélgetésbe. Figyeld a reakcióit és kezdeményezz játékos szócsatát!Figyelem! Pajzán. . . nem közönséges! Finoman adagold az erotikát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.