Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pár apró trükk hoyg ha nincs időd hoyg hozd a formád

2008.12.18

Sajnos ritkán van időnk órákig tollászkodni a tükör előtt, mikor a legjobb formánkat kellene hoznunk. Siránkozás helyett alkalmazzunk ügyes trükköket ennek kompenzálására!

1, Túl szűk a farmer?

Mindannyian ismerjük az érzést, mikor felvesszük a frissen mosott farmert és az majd szétreped rajtunk. Csináljunk pár guggolást, kitörést, hogy egy kicsit bővítsük. A farmer vizesen jobban enged, így ha minden kötél szakad, vegyük le és a problémás pontokon nedvesítsük be, majd kézzel húzogassuk meg.

 
 
 

2, Kozmetikus helyett

Kevés jobb dolog van, mint amikor egy szakképzett kozmetikus kényezteti az arcunkat. Mi van akkor, ha nincs időnk berobogni a szalonba egy nagykezelésre, közben meg a lehető legjobb arcunkat kell mutatni? Próbáljuk ki a következő 10 perces gyorssegélyt. Először is, mossuk le az arcot a bőrtípusunknak megfelelő ápolóval. Ezután masszírozzuk át bőrradírral 30 másodpercig az ujjaink segítségével. Öblítsük le a bőrradírt, majd vigyünk fel az arcra gyümölcsenzimeket, mint például papaya, tartalmazó maszkot, ami ragyogóvá fogja varázsolni bőrünket. Öt perc múlva mossuk le, és finoman töröljük az arcot szárazra. Végül, kenjük be az arcot hidratálóval, szemeink környékére vigyünk fel szemkrémet, és ajkainkat kényeztessük ajakírrel.

 
 
 

3, Csinosabb lábak

Szeretnénk, ha lábaink karcsúbbnak tűnnének a külső szemlélők számára? S.O.S.-ként kenjük bronzos önbarnító krémet rájuk, hagyjuk pár percig száradni, majd egy vastag arcpirosító ecsettel elől és hátul húzzunk rajta egy fényesebb csíkot, combtól a lábujjakig – így a fény középen fog játszani lábainkon, hosszabbnak, vékonyabbnak mutatva őket.

 

4, Gyors hajszárítás, hosszú hajúaknak

Hajunkat általában a fejtetőn feltűzve, az alsó tincsekkel kezdve a műveletet. Ám ne essünk kétségbe, ha erre nincs időnk. A hajszárítót magas hőfokra állítva fúvassuk át az alsó tincseket, ujjainkat használva fésűként. Mikor ezzel kész vagyunk, a felső tincseket kerek hajkefével szárítsuk meg, senki se fogja észrevenni, hogy az alsó tincseket nem formáztuk művészi gonddal.

 
 
 

5, Megjelent az ex

Minden nő rémálma, hogy szembetalálkozik az exével, mikor nincs éppen a topon (és ne adj isten az úr mellett új tip-top barátnője is ott kacsázik!). Mit lehet ilyenkor tenni? Nagyon gyorsan szívódjunk fel a látóköréből, csipkedjük meg az arcunkat, és harapdáljuk meg szánkat, hogy pirosabb, zamatosabb kinézetű legyen. Ha szemünk ki van húzva, ujjunkkal kenjük el kicsit a füstös tekintetért. Végül bontsuk ki a hajunkat, rázzuk meg, hogy úgy nézzünk ki, mintha éppen egy nagyon jó hancúr után lennénk. Ezután már nyugodtan elsétálhatunk az ex mellett, laza „Helló”-t dobva neki!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.