Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fénykép pózok hoyg vékonyabbnak tűnjünk:D

2008.12.16

Miért van az, hogy a hírességek mindig olyan jól néznek ki a beállított képeken, és olyan szörnyen a lesifotókon? Ők ugyanis tudják, hogyan kell előnyösen pózolni. Hogyan látszódj karcsúbbnak te is a fotókon? Íme 9 tipp!

 

 

A legfontosabb a póz. Persze az is sokat segít, hogy a celebek egy hétig koplalnak a nagyobb fotózkodós események előtt, napbarnítót szóratnak a testükre, és haspréselős fehérneműbe tuszkolják magukat. De a póz!
Tippjeink segítségével Te is begyakorolhatod, hogyan mutatsz majd a legelőnyösebben.

 

1. titok
Fordulj félig oldalt a kamera felé. Tedd az egyik lábad a másik elé, lábfej és térd a kamera irányába mutasson, súlyod helyezd a hátul levő lábadra.

2. titok
Kissé told előre az állad, hogy a tokának esélye se legyen.

3. titok
Kissé tartsd el magadtól a karjaid. Így nem nyomódik ki a felkarod, hanem vékonyabbnak is tűnik. Hasonló hatást érsz el, ha zsebre vagy a tested mögé teszed a kezed.

4. titok
Húzd hátra a vállad, emeld meg a mellkasod, húzd be a hasad, és engedd ki a levegőt. Vigyázz, annyira azért ne húzd be a hasad, hogy kilátsszanak a bordáid, mert az nem természetes.

5. titok
Nehezebb, de mindent visz az úgynevezett elnézős trükk. Pont akkor kell a kamera felé fordulni, és mosolyogni, mielőtt exponálnának. Ettől természetes, friss, elkapott mosolyod lesz, nem lefagyott és mesterséges, mint általában.

6. titok
Sose engedd, hogy alulról fotózzanak. Ez a póz előnytelen a képeken, csak hozzád dob pár látszatkilót.

7. titok
Használj jól elhelyezett kellékeket a kritikus pontok eltakarására: kistáska a has előtt, blézer vagy dzseki a vállra dobva, sál a nyakban.

8. titok
Szerezz be leszorítós harisnyát, kombinét vagy fűzőt. Elcsépeltnek tűnik, de tényleg rengeteget számít az "optikai tunning".

9. titok
Nem csak a fekete slankít. Viselj egyszínű ruhákat! Hosszítja az alakot ha csak az árnyalatok különböznek, hiszen így nem "vágod" ketté a tested. Viselj fehéret, bézst vagy barnát, amit szeretsz. A  rózsaszínt négy éves kor felett nem javasoljuk.

 

(ez felháboritóóó amit a rózsaszinenl illetően irtak XD, mert hoyg ez a kedvenc színem)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

előnytelen póz?

(Kitty, 2010.11.21 20:46)

6-os pont nem mindig,igaz,csak azoknak nem áll jól akiknek tokájuk van,nekem van 1 olyan pixem és sokak szerint nagyon jó,modjuk lehet h más lenne a helyzet ha nem én csinálltam volna